Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Lideri |
|

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare

Ioan Niculae, președintele și fondatorul grupului InterAgro, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, informează Radio România Actualități.
Ioan Niculae

Judecătorii au mai dispus interzicerea în cazul lui Ioan Niculae, pe o perioadă de 3 ani, a exercitării unor drepturi civile, după ce acesta își va încheia pedeapsa: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţiile elective publice, dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi acţionar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, notează Radio România Actualități.

Iniţial, Ioan Niculae primise la Tribunalul Bucureşti, în noiembrie 2018, o condamnare de 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare, pedeapsă mărită la 5 ani de Curtea de Apel Bucureşti în urma admiterii apelului DNA.

Joi seara, Ioan Niculae (66 de ani), a declarat, la Antena 3 că se află în Italia, la tratament, dar își caută zbor pentru a sosi în România.

Ioan Niculae: „Sunt în Italia, internat. Trebuia să mă externez duminică. După primirea veștii din România, că am fost condamnat, mi-am făcut externarea și am început să mă pregătesc să vin în țară. Mâine sunt în țară, să mă predau”, conform Antena 3.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii