FacebookTwitterLinkedIn

Vineri, 15 iulie, în fața judecătorului, Ioan Niculae a spus că a muncit în închisoare și că nu a creat probleme, iar avocatul acestuia a susținut că a îndeplinit fracția de executare a pedepsei și că a dat dovezi temeinice de îndreptare.

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la doi ani și șase luni de închisoare în dosarul „Mită la PSD”, pe 2 aprilie 2015. În același dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a primit trei ani închisoare cu executare, în dosarul „Mită la PSD”.

Procurorii anticorupție i-au trimis în judecată pe 11 ianuarie 2012 pe Gheorghe Bunea Stancu și omul de afaceri Ioan Niculae, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a candidatului PSD la alegerile prezidențiale din 2009, Mircea Geoană.

Bunea Stancu, care era și președinte al Organizației Județene Brăila a PSD, a fost acuzat de folosirea influenței și autorității ce rezultă din funcția de conducere într-un partid pentru a obține pentru altul bani sau foloase necuvenite, iar Ioan Niculae, acționar principal al grupului Interagro SA, a fost acuzat de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

VEZI BUGETELE DE PUBLICITATE VÂNDUTE DE TELEVIZIUNILE DE SPORT ÎN SEMESTRUL I 2016