Cautare
, Contributor

Travel |
|

Ioan Niculae a investit 10 mil. euro în hotelul din Venus

Grupul de firme Interagro, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, a investit aproximativ 10 milioane de euro în hotelul Inter din statiunea Venus, ce va fi inaugurat vineri.

Inter este singurul hotel de cinci stele din statiunea Venus, oferă 98 de spaţii de cazare dispuse pe 5 nivele în apartamente, dispune de un centru de conferinţe şi afaceri,  precum și de un centru de relaxare Spa.

Ioan Niculae, proprietarul grupului de firme Interagro cu afaceri în chimie și agricultură de 1,4 miliarde de euro anul trecut este cel mai bogat român, potrivit Topului Forbes 500 Miliardari ediția 2012.

Debutul său în afaceri a avut loc cu aproape 23 de ani în urmă, după Revoluție. Primul business i-a adus un profit de 12.000 de dolari.

În acest moment, grupul de firme deține în proprietate cinci combinate de îngrășăminte chimice, la Turnu Măgurele (Donaw Chem), Bacău (Amurco), Slobozia (Chemgas), Piatra Neamț (Gaproco) și Făgăraș (Nitroporos). Din 2008 a demarat investiții importante și în domeniul enxergiei electrice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii