Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Ioan Mihail Anca, la conducerea Băncii Comerciale Feroviare

Banca Comercială Feroviară l-a desemnat pe Ioan Mihail Anca în funcția de director general, începând cu 1 iunie 2015.
banca.jpg

Ioan Mihail Anca are o experienţă de peste 30 ani în sistemul bancar, din care peste 16 ani la conducerea unei bănci comerciale. El fost membru fondator şi primul Preşedinte al CA şi CEO al Băncii Comerciale West Bank, actuala Intesa Sanpaolo Bank Romania și a deținut din mai 2009 și până în octombrie 2012 funcția de CEO al băncii C.R. Firenze România, care a fuzionat în septembrie 2012 cu Intesa Sanpaolo România.

Din octombrie 2012 şi până în mai 2014, a ocupat funcţia de prim director general adjunct în Intesa Sanpaolo Bank Romania, fiind singurul conducător de origine română din conducerea executivă a băncii.

În 2014, Banca Comercială Feroviara a trecut la sistemul dualist de conducere, Consiliul de Supraveghere fiind format din Lucian Isar, Corina Blidar şi Jose Luis Ferrer iar  Ioan Mihail Anca ocupând, de la 1 iunie 2015, funcţia de director general.

Banca Comercială Feroviara este o bancă cu capital privat integral românesc, prezentă în 11 oraşe și oferă acces la peste 1100 de bancomate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii