Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Ioan Bendei, administrator și vicepreședinte al RCS&RDS, a demisionat din „motive personale”

Ioan Bendei (61 de ani), administrator şi vicepreşedinte al RCS&RDS, şi-a dat demisia din companie din „motive personale”, potrivit unei informări publicate pe Bursa de Valori Bucureşti, informează News.ro. El este implicat în dosarul privind drepturile de televizare a meciurilor de fotbal.
rcsrds.jpg

„Compania îi informează pe acţionari şi piaţa de resort că, începând cu 5 februarie 2019, consiliul director al subsidiarei din România RCS & RDS S.A a fost notificat de demisia lui Ioan Bendei din funcţiile de vicepreşedinte şi membru executiv al boardului din motive personale. Din 5 februarie, Ioan Bendei nu va mai face parte din management şi nu va mai avea putere de decizie în RCS&RDS”, conform adresei transmise către BVB, notează News.ro.

În locul lui Bendei urmează să fie numit un alt membru al Consiliului director. Până atunci, Dan Ioniţă (40 de ani), în prezent director financiar al RCS&RDS, va fi al cincilea membru (interimar) din consiliul director, alături de Serghei Bulgac (preşedinte), Valentin Popoviciu (vicepreşedinte), Mihai Dinei şi Bogdan Ciobotaru (membri neexecutivi).

La jumătatea lunii ianuarie a.c., Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF, şi Ioan Bendei au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la câte patru ani de închisoare în dosarul privind drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1. Decizia nu este definitivă.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI – IANUARIE 2019

PRIMUL AN DE MARKETING: EUSEDIU MARGASOIU

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii