FacebookTwitterLinkedIn

Invisible Twin este o reflexie a corpului bombardat de reguli și de sentimente contradictorii sau un autoportret al artistei.

„Mă întreb cum poți fi tu însuți când limita dintre instinct și rațiune e atât de fină”, caracterizează chiar Sandra ideea centrală a spectacolului. Seria de reprezentații va avea loc începând cu luna decembrie la Sala Nouă a Teatrului de Comedie, din strada Sf. Vineri, nr. 11.

Biletele pot fi achiziționate la fața locului pe bază de rezervare la xsi0danceproject@gmail.com.

Invisible Twin este produs de X și O Dance Project în parteneriat cu Rollin Film și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Centrul Național al Dansului.

Sandra Mavhima este autoarea scurtmetrajului Collective Identity, curator al Cartierului de Dans și al Revistei ADN. Printre alte proiecte de dans se numără Anamnesis – un experiment de exteriorizare a memoriei printr-un proces fizic şi Dor – un spectacol inspirat din mitologia românească. Sandra a realizat coregrafia și pentru piesele de teatru Nu-i nimic și Furtuna, în regiile lui Radu Beligan și respectiv Cătălina Buzoianu.