FacebookTwitterLinkedIn

Tehnologiile populare, în acest an, sunt Internet of Things și Cloud Computing, iar trendul de a migra aplicații în Cloud duce la o creștere a cererii de dezvoltatori specializați pe acest tip de tehnologii, respectiv Azure sau AWS, indică analiza EXE Software.

În România, date fiind schimbările fiscale din acest an, în mediul de business se estimează o perioadă de acomodare și o atitudine rezervată, când vine vorba despre investiții.

Totuși, în IT, pe fondul evoluției globale fără precedent, planurile generale ale companiilor românești vizează creșteri în zonele de web și business intelligence, retenția clienților, extinderea pe noi piețe, mărirea echipei, îmbunătățirea mediului de lucru, eficientizarea proceselor interne de business, adoptarea de noi tehnologii și inovarea și dezvoltarea de noi produse.

EXE Software este o companie fondată în anul 2001, specializată în dezvoltare software, soluții de performanță și servicii menite să sprijine creșterea afacerilor.

Sorin Cosmescu (foto), CEO al EXE Software: „În 2018, ne dorim să dezvoltăm noi parteneriate cu alte companii de același profil din Europa și America de Nord, atât pentru dezvoltarea de software la comandă și outsourcing, cât și pentru promovarea și implementarea produselor proprii. Punem accent și pe dezvoltarea echipei și rămânem deschiși campaniilor de internship pentru studenții de profil tehnic”.