Cautare
, Contributor

SportsMoney |
|

Investiție de circa 50.000 de euro într-o colecție de echipamente sport, semnată de Helmuth Duckadam

Carrefour România a lansat colecția HD '86, semnată de Helmuth Duckadam și produsă într-o fabrică românească.
Helmuth Duckadam

Colecția semnată Helmuth Duckadam este alcătuită din opt modele de treninguri, dintre care șase pentru bărbați și două pentru copii, dar și din tricouri, șorturi și pantaloni pentru bărbați, create din materiale precum poliesterul sau bumbacul. „În viitor, o să ne extindem și o să producem și echipamente sportive pentru femei și fetițe”, a declarat Helmuth Duckadam.

Ideea de a lansa o asemenea colecție a apărut în urmă cu un an, când Adrian Spânu, creatorul colecției, a propus această colaborare: Adrian Spânu să se ocupe de producție, iar Helmuth Duckadam să o reprezinte.

„Sunt sloganul Atitudine de învingător, colecția se adresează mai multor generații și gusturi”, a declrat Andreea Mihai, director de marketing Carrefour România.

LECȚIILE CRIZEI – ANDREEA MIHAI

Prețul echipamentelor oscilează în jurul sumei de 130 de lei, iar investiția în colecție, potrivit lui Adrian Spânu, a fost de 50.000 de euro.

Articolele vestimentare vor fi disponibile în hipermarket-urile Carrefour din toată țara, cu excepția Carrefour Vitan, Unirii, Oradea Lotus și Buzău.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii