Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Investiţie de 700.000 Euro la Promenada Mall Focşani

Proprietarii Promenada Mall Focşani şi Colours Cinema au investit peste 700.000 Euro pentru amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber care include un cinematograf, food court şi un spaţiu de joacă pentru copii.
cinema

Cineplexul Colours are două săli de proiecţie de film, dintre care una este destinată proiecţiilor de filme 3D, prima sală de acest timp din oraș. Sălile de cinema sunt echipate cu sisteme de proiecţie digitale, Dolby Digital Surround. Zona de petrecere a timpului liber mai cuprinde un food court cu patru restaurante, un loc de joacă pentru copii şi o sală de jocuri electronice.

Ionuţ Dogaru, Country Manager Resolute Lar România, compania de Asset Management a Centrului Comercial, a declarant că “ne bucurăm că am finalizat implementarea acestei investiții importante pentru centrul comercial din Focşani. Locuitorii oraşului vor avea astfel o nouă zonă de petrecere a timpului liber de foarte bună calitate, cu un cinematograf dotat la standarde internaționale, restaurante și un nou loc de joacă pentru copii. Investiția va crește traficul centrului comercial și va consolida poziția acestuia pe piața comercială din Focșani.”

“Inaugurăm al treilea cinematograf din rețeaua Colours, de data aceasta la Focșani şi ne dorim să colorăm frumos timpul liber al focşănenilor cu cele mai noi filme româneşti şi străine, difuzate la cele mai noi standare internaţionale. Anul viitor avem în plan să deschidem încă șase cinematografe în alte şase orașe din țară cu peste 50.000 de locuitori”, Adrian Cojocaru, reprezentantul Cinema Colours.

Centrul Comercial Promenada Focşani a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focşani, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 metri pătraţă şi 1.250 de locuri de parcare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii