FacebookTwitterLinkedIn

The One va fi deschis în trimestru IV din 2021 în clădirea One Tower din București, parte din proiectul One Floreasca City, dezvoltat de One United Properties. Suprafața centrului este de 3.500 mp.

”În ultimii ani, două segmente de afaceri, cel al ospitalității și industria imobiliară, au fost martorele unei transformări rapide: două lumi total diferite s-au întâlnit și au pus bazele unei colaborări determinate de schimbarea demografică, de mobilitatea permisă de noile tehnologii și de nevoia permanentă de libertate”, a declarat Sheila (Giafer) Ionescu, CEO The One.

CEO-ul a declarat pentru Forbes România că plănuiește ca în 2023 să mai deschidă un nou centru, mai mare, de 6.000 mp, tot în București. “Valoarea investiției va fi similară”, spune aceasta. Iar în ceea ce privește extinderea în alte orașe ale țării, Sheila (Giafer) Ionescu a precizat că nu ia în calcul un astfel de demers și că momentan se concentrează asupra Capitalei.

Totodată consorțiul are în plan și atragerea de noi investitori. “Ca în orice business care se dorește sustenabil pe termen lung, luăm în calcul, bineînțeles, atragerea de investitori noi. Nu este însă o dorință imediată”, mai spune CEO-ul The One pentru Forbes România.

Pentru 2022, cifra de afaceri vizată este de până într-un million de euro.