Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Investiție de 25 mil. euro pentru prima fabrică de carduri cu cip din România

Card_Bani_Portofel.jpg
Austria Card România a inaugurat prima fabrica de dezvoltare, producție și personalizare de smart cards din România, dupa o investiție de 25 de milioane de euro.

Noua facilitate de producție va furniza carduri cu cip, atât ca instrumente de plată Contactless, Dual Interface, Contact-based, cât și ca instrumente pentru identificare securizată,pentru piața locală și Europa Centrală și de Est.

Peste 80% din volumul de carduri realizat în București va fi exportat către peste 35 de țări.

Noua fabrică produce și personalizează carduri din materiale diverse într-o multitudine de forme, de la cele simple din hârtie și carton multi-stratificat, la cele din PVC și materiale ecologice, de la carduri simple de membru și de loialitate, până la carduri inteligente de plată și identificare.

,,Noile echipamente ne permit să producem carduri cu cip de ultimă generație într-un timp record și contribuie la creșterea semnificativă a volumului zilnic de carduri produse”, declară Markus Prancz, managing director al Austria Card Romania.

Austria Card România este prima companie din România care produce și personalizează carduri cu cip, certificată de MasterCard și Visa. Austria Card este membru Lykos, care oferă produse și servicii complete în domeniul cardurilor inteligente și al managementului informațiilor securizate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii