Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Investiție de 210.000 de euro în primul magazin GRID din București

Retailerul național GRID a deschis al 10-lea magazin al rețelei în București.
GRID - magazin redim

Magazinul are o suprafață totală de 72 de metri pătrați, iar investiția totală în noua locație a fost de 210.000 de euro, aceasta incluzând atât stocul de produse, cât și amenajarea magazinului.

„Suntem conștienți de provocările pe care le aduce fiecare magazin nou deschis, însă ne dorim să fim cât mai aproape de toți iubitorii streetstyle-ului. Așadar, am ales să venim mai aproape și de bucureșteni. Magazinul va fi atât o destinație inedită de shopping, cât și una culturală, prin proiectele pe care le vom organiza în viitor. Locația nu este una foarte mare, însă va fi exclusivă din foarte multe puncte de vedere, găzduind atât produse de linie, cât și în ediție limitată”, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Pentru 2021, retailerul și-a propus să deschidă un număr de 4 magazine noi, ca parte a planului de extindere și lansarea unei noi versiuni a platformei de e-commerce www.grid-sport.ro.

Rețeaua de magazine cu capital 100% românesc, GRID se află pe piață din 2018, iar în prezent deține magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureș și București.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii