FacebookTwitterLinkedIn

Investiția a implicat și deschiderea unei noi unități de producție și reproiectarea tuturor celor 1.600 de componente ale unei mașini de spălat, a mai anunțat compania.

„Cele 15 modelele de mașini de spălat W1 și uscătoare de rufe T1 sunt deja disponibile pentru consumatorii români şi pot fi cumpărate fie direct din showroom-ul Miele situat în clădirea City Gate din București, fie de la partenerii Miele din întreaga ţară,” declară Loredana Butnaru, Sales Manager Miele România.

Modelele au fost prezentate pentru prima oară în cadrul târgului internațional de tehnologie IFA Berlin – 2013. Mașinile de spălat din gama W1 se caracterizează prin trei tehnologii exclusive Miele: PowerWash, TwinDos și CapDosing.

În 2010, Miele a introdus în premieră AutoDos, primul sistem de dozare automată a detergenților. Recent, compania a lansat TwinDos, primul sistem inteligent de dozare automată a detergenților lichizi și balsamului în două etape, ce garantează o economie de detergent cu până la 30%. PowerWash asigură o mai bună îmbibare cu apă a hainelor, sporind performanța de spălare cu cel puțin 10%, susțin reprezentanții companiei. CapDosing este sistem de dozare a agenților speciali în capsule de detergent, care pot fi folosite în mașinile de spălat rufe din noua generație W1.

Miele este unul dintre cei mai mari producători independenți de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 16.500 de angajaţi, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări şi în 50 de ţări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor. În anul financiar 2012/2013 a obţinut vânzări în valoare totală de 3,01 miliarde de euro

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor; maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri.