FacebookTwitterLinkedIn

,,România a fost aleasă să fie prima dintre cele 21 de piețe în care activează compania Studio Moderna, pentru a prezenta un concept de retail nou”, a declarat Zoltan Pilecki, managing director Studio Moderna România.

Pentru magazinul recent deschis, compania estimează venituri din vânzări similare cu cele ale fostelor magazine Dormeo și Top shop din această locație.

Noul magazin se întinde pe o suprafață de 150 de metri pătrați, şi comercializează toate produsele din gamele Dormeo, Delimano și Shark.

Referitor la suma pe care românii o alocă achiziționării produselor de teleshopping, Studio Moderna estimează că valoarea medie a cumpărăturilor depășește cu puțin 60 de euro, depinzând de brandul sau tipul produselor care sunt luate în considerare. Prețurile produselor comercializate de Studio Moderna încep de la 7-10 euro și pot depăși 1.000 de euro.

Studio Moderna este o companie privată, prezentă în 21 de piețe din Europa precum și în Japonia, Canada și SUA.  Compania înregistrează în continuare o creștere anuală de 20%. Pe piața din România, aceasta şi-a mentinut  anul trecut trendul crescător, realizând  o creștere de două cifre în comparație cu veniturile înregistrate în 2011, când cifra de afaceri a fost de circa 32,43 milioane euro.