Cautare
, Contributor

Tech |
|

Investiție de 1 milion de euro în extinderea centrului de date GTS Telecom din București

Furnizorul de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură, GTS Telecom, a anunțat investiții de 1 milion de euro în extinderea și modernizarea centrului de date din Bucureşti.
GTS Telecom Data Center  (1)

„Decizia a venit ca efect al creșterii cererii pe acest segment al pieței. Aceasta este a doua investiție a companiei în centrul său de date în mai puțin de doi ani”, au anunțat reprezentanții companiei.

Numărul contractelor pentru servicii de colocare și de cloud de tip Infrastructură ca Serviciu (IaaS) furnizate de GTS Telecom în România a crescut cu 30%.

„Pentru a susţine această cerere în creștere, GTS Telecom şi-a extins cu 60% suprafața centrului de date din București şi a echipat data center-ul cu tehnologie la standarde 2015”, mai spun reprezentanții GTS Telecom.

Investiția din 2015 în data center este a doua investiție semnificativă a companiei în mai puțin de doi ani. GTS Telecom Data Center  (2)Aceasta a durat, la nivel de proiectare și implementare, 6 luni, și are loc după o investiție realizată la sfârșitul anului 2013, în valoare de peste 600.000 de euro, în extinderea data center-ului și în infrastructura cloud din București.

„Continuăm să investim constant în portofoliul de servicii IT&C, astfel încât să punem la dispoziția clienților noștri o gamă completă de servicii de comunicații şi infrastructură.”, a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

GTS este activă în sectorul serviciilor cloud din 2011 și furnizează soluții naționale și internaționale de transport de date, voce, acces internet, anti-DDoS, servicii de tip cloud și colocare în centrele de date proprii din București

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii