Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Investește pe termen lung în proiectul tău cu MacoStore

Pentru a fi calitativ și durabil, proiectul tău merită cele mai bune materiale și consultanță oferită pe tot parcursul lucrărilor. MacoStore este locul în care poți găsi aceste lucruri și nu numai! Descoperă de ce să investești pe termen lung în proiectul tău cu MacoStore!

Reputație impecabilă

Atunci când folosești produse de calitate îndoielnică, acest lucru se poate solda cu probleme în timpul instalării sau după finalizarea lucrărilor. Pot apărea probleme structurale, iar lucrările pot fi încetinite sau chiar oprite. MacoStore este prezent pe piața materialelor de construcții de peste 20 de ani cu produse de calitate și servicii impecabile. Corectitudinea, experiența tehnică, înțelegerea nevoilor reale și crearea unor relații de lungă durată, bazate pe încredere, cu clienții MacoStore au reprezentat o prioritate încă de la înființare, din anul 2002.

Servicii excepționale

De la achiziționarea materialelor de construcții sau a finisajelor la punerea lor în operă, proiectul tău va beneficia de atenția de care are nevoie. MacoStore își încurajează clienții să pună întrebări și să țină linia de comunicare deschisă chiar și după finalizarea achiziției. Astfel, succesul proiectului tău va fi garantat, chiar dacă nu ești specialist!

Prețuri competitive

Calitatea produselor nu trebuie să sufere pentru ca tu să beneficiezi de un preț bun. Anii întregi pe care MacoStore i-a dedicat construirii unor relații valoroase cu partenerii și furnizorii se reflectă în prețurile competitive pe care pe care le oferă. Verificarea acestui lucru este numai la un click distanță. Spre exemplu, pentru vată bazaltică la preț bun intră pe MacoStore și nu vei fi dezamăgit!

Calitatea produselor

MacoStore are parteneriate de lungă durată cu cei mai mari furnizori de materiale de construcții: Rockwool, Rockfon; Knauf, Knauf Insulation, Mapei, Sika, Duraziv, Caparol și lista poate continua. Aceste parteneriate au luat naștere tocmai pentru ca tu să te poți bucura de o calitate ireproșabilă a produselor și materialelor achiziționate, orice proiect ai vrea să duci la bun sfârșit.

Garanția produselor

La MacoStore, produsele vin cu garanție, astfel încât să poți achiziționa orice material de care ai nevoie fără absolut nicio grijă. Nu doar atât, dar MacoStore are și o politică de retur pentru ca tu să te poți retrage din contract într-o perioadă predefinită, atunci când consideri de cuviință să faci acest lucru.

Consultanță

Chiar dacă nu ești specialist, cu siguranță îți dorești să faci o alegere în cunoștință de cauză. Consultanții MacoStore îți stau la dispoziție. Aceștia nu sunt simpli vânzători, ci au experiență în proiecte complexe și sunt mai mult decât bucuroși să să te ajute în a face alegere corectă.

Punerea în operă

În cazul în care ai nevoie, numărul de contact al magazinului îți stă la dispoziție pentru a descoperi care sunt cele mai potrivite servicii pentru proiectul tău. Echipele de profesioniști MacoStore sunt specializate în mai multe tipuri de lucrări: montajul plăcilor și al sistemelor de gips-carton pentru finisajul pereților, hidroizolații (fie că e vorba de piscine, fundații, acoperișuri, terase sau subsoluri), termoizolații cu polistiren sau vată minerală, tencuieli mecanizate și decorative, lucrări acustice și de izolare fonică, turnarea șapelor și chiar și lucrări de restaurare și renovare a clădirilor istorice.

Reputația impecabilă a companiei, serviciile excepționale oferite, prețurile competitive ale produselor de calitate, garanția oferită, consultanța de care poți beneficia atunci când ai nevoie și opțiunea de a apela la echipe de profesioniști pentru punerea în operă toate concurează ca argumente pentru a investi în proiectul tău cu MacoStore. Oricare ar fi nevoile tale sau gradul tău de specializare, apelează cu încredere la acest magazin de materiale de construcții și finisaje care încă din 2002 pune calitatea pe primul loc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii