Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Inventatorul memoriei USB vinde o soluție Smart TV destinată cabliștilor

smart_TV.jpg
Inventatorul memoriei USB, Dev Moran, vrea să vândă cabliștilor din România o soluție de conținut OTT (Over The Top) bazată pe Cloud denumită Comigo pentru numai 70 de dolari care aduce pe ecranul televizorului, pe lângă grila de programe, un meniu similar ecranului calculatorului, legat la internet, combinând astfel pe ecran partajat televiziunea cu internetul, notează Media Expres.

„Investiția inițială a operatorului de rețea este de numai 70 de dolari, urmând ca pe durata contractului să furnizăm toate echipamentele și sprijinul pentru implementarea și derularea serviciuliu”, a declarat Dev Moran în exclusivitate pentru Media Expres. El a spus că sistemul Comigo smart TV este în prezent aplicat de KARTINA TV, un operator IPTV pentru vorbitorii de limbă rusă dinafara Rusiei, care furnizează televiziunile rusești și servicii suplimentare pentru rezidenții din Germania, SUA, Israel și Marea Britanie.

Comigo se bazează pe o platformă Android, comunică prin protocol IP și transformă furnizorul de televiziune, telefonie și internet local, printre altele, într-o placă turnantă a comerțului interactiv desfășurat în comunitate, deoarece după extinderea sistemului în orșul deservit, telespectatorii pot face cumpărături online sau pot comanda pizza de la furnizorii locali, în vreme ce privesc la televizor (vezi foto).

Operatorul local poate furniza mai departe comunității de afaceri din retailul local pe lângă conexiunile la internet dispozitive și sisteme de comenzi online fapt care poate de exemplu duce la situația în care un telespectator urmărește meciul de fotbal la televizor, comanda pizza folosind telecomanda și urmărește stadiul pregătirii pizzei și apoi livrarea acesteia pe o hartă Google.

Soluția se bazează pe un software de management și furnizarea către clienți a unui Smart Set-Top-Box bazat pe o platformă Android, care vine împreună cu o telecomandă pe ambele fețe, cu IR și RF.

Aplicațiile Smart Set-Top-Box sunt conectate la serverele companiei, unde reacțiile telespectatorilor sunt analizate pentru personalizarea interfeței și accesul la rețelele de socializare. Interfața bazată pe web pentru operatori și broadcasteri le permite să urmărească dispozitivele, să gestioneze interacțiunile de conținut în timp real, să controleze și să alimenteze recomandările pentru Video On Demand și alte produse în fluxurile clienților, să gestioneze ghidul de programe EPG, și aplicațiile de socializare.

Antreprenorul în tehnologie, inventatorul și omul de afaceri Dov Moran a înființat și a fost președintele companiei msystems care a inventat DiskOnKey, DiskOnChip și alte dispozitive similare. La sfârșitul anului 2006 compania a fost vândută către SanDisk pentru 1,6 miliarde de dolari. De asemenea, Dov a fost fondatorul și președintele companiei Modu, care a inventat telefonul modular, ale cărui patente au fost cumpărate de Google.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii