Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Educatie |
|

„Învață Geografia cu #FamiliaCălătorescu,” o nouă inițiativă lansată de Răzvan Pascu prin care oferă materiale gratuite și educative pentru activitățile de familie

Răzvan Pascu lansează o serie de activități intitulate „Învață Geografia cu #FamiliaCǎlǎtorescu” prin care oferă materiale gratuite și educative pentru activitățile de familie.
 aboneaza-te
Familia-Calatorescu-16-r-830x600

Antreprenorul povestea pe blog-ul său că s-a gândit să lanseze seria de activități „Învățăm Geografia cu #FamiliaCălătorescu” pentru a le oferi părinților și copiilor materiale gratuite și educative pentru activitățile de familie. „Trăim o perioadă extrem de dificilă și agitată, în care încercăm cu toții să împăcăm munca de acasă cu atenția acordată copiilor noștri.”

A fost lansată și o broșură gratuită, utilă pentru copiii de 3-8 ani, dar și pentru părinții care vor să îi învețe geografie pe cei mici.

„Ori de câte ori am ocazia, povestesc cu năzdrăvănii mei câte în luna și în stele, cu precădere despre… călătorii și subiecte conexe. Desigur, știți bine că noi călătorim mult și în familie, dar în această perioada nici măcar planuri de călătorie nu ne-am făcut, deși ar fi trebuit să plecăm curând în Dubai de ziua lui Alex. Vorbim cu drag și nestăvilită curiozitate despre animale și păsări din junglă sau savană, despre râuri, fluvii, mari și oceane, dar și despre culturi distincte de a noastră, curiozități despre alte popoare și învățăm diverse cuvinte și expresii în limbi străine”, spune Răzvan Pascu.

Deoarece este o perioadă mai grea în care izolarea și statul în casă poate afecta familiile, Răzvan consideră că activitățile creative ne pot ajuta să ne relaxăm și în același timp îi pot ajuta pe părinți să petreacă timp de calitate cu cei mici.

„Observând că le face cu adevărat plăcere să afle mereu și mai multe curiozități despre geografie și călătorii, încercăm să inventăm și noi tot soiul de jocuri care au legătură cu acest domeniu. Sau povești inspirate din călătoriile noastre. Ori ghicitori și anecdote educative. Cel mai adesea coloăam, decupăm, cautăm diferențe între imagini, facem ‘fise’ cu labirinturi, lego si puzzle-uri. Așa mi-a venit și ideea de a realiza o carte de colorat personalizată, fix pe nevoile noastre, inspirată din amintirile pe care ni le-am creat până acum împreună. Alex a fost foarte încântat de această ‘misiune’ pe care a primit-o cu doar câteva zile în urmă. Văzând reacția lui pozitivă, m-am gândit că poate și alți copii ar putea ‘Învață Geografia cu familia noastră, adică #FamiliaCalatorescu.”

Broșura poate fi descărcată gratuit de pe site-ul lui Răzvan Pascu.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii