Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Învață cum să-ți construiești brandul personal de la zero cu Anna Heijler la Meet the WOMEN!

Anna Heijker, specialist în comunicare şi Owner Pitches & Presentations S.R.L, este invitată în cadrul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de de Femei în Afaceri, unde va ajuta participanții să învețe cum să-și construiască de la zero brandul personal.
Anna Heijker - Communications Specialist

Evenimentul va avea lor la Capital Plaza Hotel, marți 7 octombrie, ora 19:00.

„Reîncepem evenimentele de business networking din această toamnă cu un subiect ofertant şi de interes, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Vom vorbi cu Anna Heijker despre branding personal, despre cum putem reuşi să ne diferenţiem şi să rămânem în mintea oamenilor, chiar şi atunci când pornim la drum fără bani, ajutor sau cunoştinţe”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Anna Heijker este specialistă în comunicare, cu experienţă în Olanda, Australia, Vietnam şi România. Anna s-a specializat în crearea unor mesaje puternice, atât în comunicarea orală, cât şi în comunicarea scrisă. A susţinut traininguri pe teme ca: pitching, dezvoltarea abilităţilor de prezentare şi vorbire în public pentru ING Bank, LeadersHUB, Camera de Comerţ Româno-Olandeză, Impact HUB Bucharest şi multe altele. A jurizat competiţii de public speaking pentru English Speaking Union Romania şi a fost speaker la mai multe evenimente de business, printre care Zilele Biz şi VoluntEurope.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii