FacebookTwitterLinkedIn

Sesiunea Venture Mentoring condusă de Marius Ghenea va pune accentul și pe metodele structurate de a genera idei; sau depășirea barierelor în calea inovatiei în business. În paralel, își dorește să ofere participanților oportunitatea de a genera concepte și proiecte noi în domenii de interes pentru companie, să utilizeze eficient instrumentele de analiză a problemelor, și să găsească soluții concrete pentru subiectele prezentate.

“Fundaţia VentureConnect a pornit o serie de activităţi dedicate mediului antreprenorial ce au rolul de a maturiza acest ecosistem: Venture Mentoring pentru o continuă educare și interacțiune cu sectorul antreprenorial, AngelConnect pentru a intensifica relația cu posibili investitori și Venture Connect, în continuare cel mai amplu și complex eveniment al Fundației. Prin toate aceste activități vrem să susținem start-up-urile românești și regionale în dezvoltarea unor afaceri scalabile și să creștem posibilitatea obținerii de investiții. Iar o pregătire riguroasă este un punct excelent de început“, spune Marius Ghenea.

Vezi si: Radu Georgescu vorbește la Venture Mentoring despre expansiunea unei afaceri pe piețele internaționale

Marius Ghenea este antreprenor in serie si un business-angel român cu exit-uri de succes. Marius este Președinte al Asociației Române a Magazinelor Online; membru în board-ul Fundației Venture Connect; Board Advisor Maastricht School of Management Româia; iar în 2011, a scris prima carte românească despre antreprenoriat: “Antreprenoriat, drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri”. Începând cu 2012, Marius este unul dintre membrii Consiliului de Administrație (CA) al operatorului aerian Tarom.

Cea de-a doua întâlnire Venture Mentoring din acest an: ”Inovația în business”, va avea loc pe 27 februarie.