Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Intervenţie a forţelor speciale franceze, lângă Paris, în căutarea presupusului organizator al atentatelor de vineri, Abdelhamid Abaaoud

O intervenţie a forţelor speciale franceze Raid a avut loc miercuri dimineaţă la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului, unde s-au putut auzi numeroase focuri de armă şi detonări, locuitorii fiind avertizaţi să rămână în case, informează MEDIAFAX.
Saint-Denis attack

UPDATE: Operaţiunea forţelor franceze la Saint-Denis s-a încheiat, fiind reţinute şapte persoane, potrivit unei surse din poliţie, citată de agenţia de presă AFP, conform Mediafax.

Operaţiunea l-ar viza pe presupusul organizator al atentatelor de vineri seara de la Paris, Abdelhamid Abaaoud. Trei persoane vizate de operaţiune ar fi fost ucise, inclusiv o femeie-kamikaze, care şi-a detonat centura explozivă, iar alte cinci persoane au fost arestate.

Potrivit informaţiilor obţinute de cotidianul Le Figaro, un suspect este baricadat în continuare în apartamentul din Saint-Denis vizat de operaţiunea forţelor franceze, în cadrul căreia au fost răniţi poliţişti.

Parchetul din Paris a precizat că în cadrul operaţiunii au fost arestate cinci persoane, iar o femeie-kamikaze, baricadată în apartament, a murit după ce şi-a detonat centura cu explozibili.

Potrivit Parchetului, trei bărbaţi au fost arestaţi în apartamentul luat cu asalt de forţele de ordine, în timp ce un bărbat şi o femeie au fost arestaţi în imediata apropiere.

VEZI AUDIENȚELE LUI MOISE GURAN PE DIGI24!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii