Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Cariere |
|

Internship plătit în cadrul companiei Uber

Uber a lansat în această săptămână programul «Brand Ambassador», la finalul căruia doi tineri vor beneficia de un internship plătit în cadrul companiei.
uber

Candidații ideali trebuie să fie carismatici, entuziaști, „tech-savy”, să fie la curent cu noutățile și să contribuie la creșterea popularității Uber. Programul se va desfășura pe o perioadă de șase luni, începând cu luna noiembrie 2015.

“Oricine poate deveni Ambasador Uber! Căutăm tineri care sunt pasionaţi şi hotărâţi să facă parte dintr-o echipă plină de energie, dar mai ales care ştiu să se distreze şi care pot să vorbească despre Uber oriunde, oricând şi oricui”, a declarat Nicoleta Schroeder, GM Uber România.

Cei interesați pot aplica pe un site special creat de companie.

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, platforma Uber oferă alternative de transport în peste 330 de oraşe din 60 de ţări la nivel mondial, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc prin oraşele în care locuiesc. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, serviciile Uber sunt accesibile şi în România, în oraşul Bucureşti.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii