Cautare
, Contributor

Timp liber |
|

Interesul românilor pentru destinații exotice este în creștere

Cele mai căutate destinații la ediția de primăvară a Târgului de Turism online sunt Republica Dominicană, Maldive și Egipt, au anunțat agențiile de turism.
Muntenegru

Astfel, interesul românilor pentru destinații exotice este în creștere, mai ales că turiștii au opțiunea de a încheia o asigurare medicală și storno cu acoperire de evenimente cauzate de pandemia de Covid 19, prin care sunt despăgubiți integral în cazul în care sunt depistați pozitiv înainte de plecarea în vacanță.

Târgul de Turism online, care a început pe 15 februarie și se va încheia pe 21, oferă celor interesați vacanțe cu reduceri de până la 65%.

“Am prelungit zborurile directe către Republica Dominicană până în luna mai pentru a acoperi cererea tot mai mare. Peste 300 de turiști zboară săptămânal din România către această destinație, încurajați atât de prețurile foarte bune, cât și de faptul că nu este necesar testul PCR nici la plecare, nici la sosire și nu se impune carantina. Cazurile de COVID 19 sunt mult mai puține raportat la cele din România, de aici și absența restricțiilor, astfel că toată lumea se poate bucura în siguranță de vacanță, fără nicio grijă. De asemenea, Egiptul este printre cele mai bine vândute destinații în această perioadă. Avem programate până la 10 zboruri săptămânale către stațiunile de la Marea Roșie, atât din București, cât și din Iași, Cluj și Timișoara în perioada februarie – mai 2021”, a declarat Alexandru Mărginean, Director general Karpaten Turism, într-un comunicat.

Chiar dacă insulele Maldive se află în acest moment pe lista țărilor din zona galbenă, charterele sunt rezervate în totalitate pâna la finalul lunii martie.

Altă destinație inedită aleasă de români este și Kenya. Zborul charter durează 7 ore și este operat cu o aeronavă de tip Airbus A330-200, care permite zboruri fără escală pe distanțe lungi.

“Este o destinație potrivită pentru orice vârstă, indiferent că îți dorești să stai la plajă sau să pornești în safari. Cel mai solicitat pachet turistic este cel care combină 2 nopți de safari cu 5 nopți la plajă, pornind de la 1500 de euro/ persoană. Pentru cei care-și doresc doar relaxare, pachetul de 7 nopți la plajă, all inclusive, zbor charter și transferuri incluse începe de la 999 euro/ persoană. Incidența de cazuri COVID 19 este foarte scăzută, astfel încât posibilitatea includerii pe lista galbenă este minimă. Totuși, în cazul impunerii restricțiilor de operare a charterelor, indiferent de destinație, garantăm rambursarea integrală a avansului primit de la clienți în termen de maximum 14 zile”, a mai spus Alexandru Mărginean.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii