FacebookTwitterLinkedIn

“În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege” se arată într-un comunicat al instituției remis la redacție.

Consiliul Concurenței precizează că platforma ROCA este o societate de tip holding, care oferă servicii pentru revitalizarea business-ului şi antreprenoriatului românesc, pentru crearea de branduri noi şi recondiţionarea de branduri aflate în dificultate, prin investiţii în societăţi aflate în dificultate şi asigurarea unui management specializat.

Bico este o companie cu capital românesc care produce şi comercializează produse auxiliare necesare construcţiilor (ţesături apretate din fir de fibră de sticlă pentru armarea tencuielilor, plase neţesute de fibră de sticlă pentru hidroizolaţii, colţare din PVC şi aluminiu cu plasă).