FacebookTwitterLinkedIn

Destinată personalităților puternice și spiritelor libere, Sì este o declarație olfactivă de independență și o invitație la reconciliere cu latura rebelă care își dorește să trăiască la maximum fiecare zi.

Imaginea Sì Eau de Parfum este actrița Cate Blanchett, imortalizată de fotograful Tom Munro într-o nouă campanie publicitară în care modernitatea și atemporalitatea coexistă armonios.
Sì a fost lansat în 2013, anul în care Cate Blanchett câștiga al doilea Oscar, pentru rolul din filmul „Blue Jasmine”, regizat de Woody Allen (pe primul l-a obținut în 2005, interpretând-o pe Katharine Hepburn în „Aviatorul” lui Martin Scorsese).

Șic, senzual sau provocator, Sì este astăzi un parfum iconic al femeilor din toată lumea, cucerite de aroma sa sofisticată, independentă, relaxată. Parfumul omagiază femeile temerare, care au curajul de a-și trăi viața intens, după propriile reguli.


Sì EAU DE PARFUM INTENSE este un parfum fructat din familia chypre, creat de Julie Massé of (MANE), autoarea întregii game Sì. Nectarul de coacăze negre, nota de vârf și elementul de identificare a acestei familii de parfumuri, are acum o interpretare nouă, fascinantă. Nota dominantă este dată de davana și de trandafirul de Isparta, o regiune din Turcia cunoscută sub numele de „orașul trandafirilor”.

Împreună, aceste două esențe dau parfumului un efect intens, învăluit în notele de bază, paciuli și rășina de benzoină. Vanilia prezentă în compoziția parfumului provine din zona protejată Loky Manambato din Madagascar, de unde este recoltată în colaborare cu un ONG local, prin programul de responsabilitate socială al Casei Giorgio Armani, Solidarity Sourcing. Inițiativa are în vedere procurarea în mod etic a ingredientelor folosite în fabricarea parfumurilor și sprijinirea economică a comunităților locale de fermieri.

Simplu și elegant, recipientul SÌ EAU DE PARFUM INTENSE atrage atenția datorită curbelor sale și capacului realizat din material organic. Flaconul este acoperit de un lac ce dă transparenței sticlei o tentă nude profundă. La baza recipientului, același lac are aspectul unui foc mocnit, aluzie la intensitatea elegantă a parfumului. Capacul negru lucios, în formă de piatră, și inelele aurii care înconjoară gâtul sticlei și baza acesteia sunt elemente distinctive al familiei Sì.

Sursă de optimism și energie pozitivă, gama Sì este disponibilă în cinci arome: Sì EAU DE PARFUM FIORI, Sì EAU DE PARFUM, Sì EAU DE PARFUM INTENSE, Sì PASSIONE EAU DE PARFUM și Sì PASSIONE EAU DE PARFUM INTENSE.

 

Parfumul Si EDP Intense este disponibil în magazinele Sephora și pe sephora.ro: https://bit.ly/3CfQaRn