Cautare
, Contributor

Tech |
|

Intel a lansat a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core

A șasea generație a gamei de procesoare Intel Core include modele de PC-uri mai subțiri și sunt capabile să pornească într-o jumătate de secundă.
Marcom_3_033015_RGB

Procesoarele Intel Core din a șasea generație au fost optimizate pentru a rula cel mai bine cu Microsoft Windows 10 și permi cea mai largă gamă e dispozitive: de la Intel Computer Stick și sisteme All-in-One, la dispozitive 2 în 1 și notebook-uri, până la primele procesoare Intel Xeon pentru stații mobile de lucru.

,,Cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core oferă cel mai important avans în computing de până acum”, a spus Kirk Skaugen, Vicepreședinte Senior și General Manager al Client Computing Group, Intel. ,,Sistemele bazate pe noile procesoare au un grad mare de răspuns, performanță, autonomie și securitate crescute. De asemenea, permit experiențe noi, precum logarea cu fața folosită drept parolă sau un asistent personal care să răspundă la vocea utilizatorului. Combinația între procesoarele din a șasea generație a gamei Intel Core, Windows 10 și noile sisteme oferite de producători face ca acesta să fie cel mai bun moment pentru a cumpăra un nou computer”, a mai spus reprezentantul Intel.

În plus, noile procesoare aduc o performanță grafică pentru experiențe vizuale de înaltă calitate în gaming, precum și creare de conținut 4K și playback media. Noua tehnologie Intel Speed Shift îmbunătățește nivelul de răspuns al sistemelor mobile, astfel încât utilizatorii pot aplica un filtru foto de 45 de ori mai repede.

De asemenea, noile procesoare Intel Core reprezintă un nou pas din inițiativa Intel ,,fără cabluri” pentru a oferi cea mai bună experiență wireless display cu ajutorul Intel WiDi sau Pro WiDi. Tehnologia permite utilizatorilor să distribuie cu ușurință de pe computerul lor pe TV sau monitor fără cabluri.

În perioada următoare, Intel plănuiește să ofere peste 48 de procesoare din cea de-a șasea generație Intel Core, cu grafică Intel Iris și Iris Pro, procesoare din gama Intel Xeon E3-1500M pentru stații mobile de lucru și procesoare Intel vPro din a șasea generație pentru segmentul business și enterprise. Astfel, industrii precum cea de retail, medicală, industrială, supraveghere și securitate digitală vor beneficia de cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core și vor include o serie variată de designuri Internet of Things.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii