FacebookTwitterLinkedIn

“Prin aceste inițiative vom combina tehnologiile inovatoare ale Intel cu designul Opening Ceremony, capacitatea Barneys New York de a identifica noile tendințe și angajamentul CFDA de a inova industria modei. Viziunea noastră comună este de accelera inovația în domeniul tehnologiei purtabile și de a crea produse care să îmbunătățească viața oamenilor”, a declarat Ayse Ildeniz (foto), vicepreședinte pentru Business Development and Strategy în cadrul New Devices Group al Intel.

Ca parte a colaborării, Intel și Opening Ceremony vor lucra la designul unei brățări inteligente bazată pe tehnologia Intel.

“Humberto și cu mine am avut mereu dorința de a face lucruri noi. De la primele noastre cumpărături făcute în Asia am fost pasionați de noi descoperiri”, a declarat Carol Lim, co-proprietara Opening Ceremony.

Intel va lucra cu CFDA pentru a crea o comunitate pentru dezvoltarorii de tehnologie și designerii de modă pentru a colabora, schimba și promova idei despre tehnologia purtabilă. Colaborarea va implica peste 400 de designeri, membri ai CFDA, cu un ecosistem mare de dezvoltatori hardware și software pe care Intel l-a construit în ultimii 40 de ani, anunță compania IT.

“Angajamentul CFDA este de a aduce inovația în industria modei și, având în vedere influența tehnologiei asupra modei, suntem de părere că tehnologia trebuie să fie parte din ADN-ul acestei industrii”, a declarat Steven Kolb, CEO al CFDA.

Colaborările anunțate vor aduce laolaltă două expertize din două discipline diferite, ale tehnologiei și modei, esențiale în realizarea viziunii adoptării tehnologiei purtabile”, a adăugat Ildeniz.