FacebookTwitterLinkedIn

Noile procesoare Intel Xeon E7 v3 oferă o performanță cu 40% mai mare față de generația anterioară1 și cu până la 70% mai multe sesiuni de analiză pe oră2 datorită faptului că au până la 18 nuclee, cu 20% mai multe față de generația anterioară, și cu până la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache), a mai anunţat companie producătoare de procesoare.

Procesoarele din gama Intel Xeon E7 v3 pot avea configurații de până la 32 de socketuri3 cu suport pentru cea mai mare memorie per socket din industrie4 (sistemele de 8 socketuri pot suporta până la 12 terabiți de memorie DDR3 sau DDR4).

De asemenea, sunt dotate cu noi funcții de securitate și capacități de fiabilitate, inclusiv performanță criptografică cu ajutorul noilor instrucțiuni Intel Advanced Encryption Standard  (Intel® AES-NI), precum îmbunătățiri la nivel micro-arhitectural.

Tehnologia Intel® Run Sure, un set unic de capabilități de fiabilitate, disponibilitate și servisabilitate (RAS) pentru gama de procesoare Intel Xeon E75, a fost îmbunătățită pentru a asigura și mai mult disponbilitatea soluțiilor “five nines” (care rămân operaționale 99,999% din timp) pentru aplicațiile de tip mission-critical.