Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Întâlnire între Dacian Cioloș și vicepreședintele CE: Infrastructura și sănătatea, teme de discuție

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, vineri, la Palatul Victoria, cu vicepreşedintele Comisiei Europene, Jyrky Katainen, cu care a discutat, în contextul Brexit, despre oportunitățile oferite de Planul de Investiții pentru Europa (Planul Juncker), în special despre domeniul infrastructurii și cel al sănătății, potrivit Agerpres.   
Dacian Ciolos Facebook

”Discuţiile au vizat teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene şi de interes pentru România: viitorul Uniunii Europene în contextul Brexit, dezvoltarea economică, crearea de locuri de muncă, fondurile europene, Summit-ul de la Bratislava, E-guvernare”, se arată într-un comunicat al Guvernului transmis Agerpres.

Accentul discuțiilor a fost pus pe oportunitățile oferite de Planul de Investiții pentru Europa (Planul Juncker), în special în domeniul infrastructurii și cel al sănătății.

”România rămâne puternic ataşată proiectului european, cu atât mai mult în contextul actual, în care considerăm că este deosebit de importantă promovarea unor proiecte şi politici europene, care iau în considerare nevoile cetăţenilor, în special în ceea ce priveşte investiţiile, sănătatea, locurile de muncă”, a subliniat premierul Dacian Cioloş.

“Între acestea, a fost menționată asistența tehnică de un milion de euro, pe care Ministerul Sănătății a obținut-o de la Banca Europeană de Investiții, pentru pregătirea proiectelor de investiții în cele trei spitale regionale de la Iași, Cluj și Craiova. Fondurile provin din platforma de asistență tehnică European Investment and Advisory Hub, componentă a Planului de Investiții pentru Europa”, se mai arată în comunicat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii