Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Travel |
|

Insulele preferate ale milionarilor

Mark Zuckerberg (Facebook) şi Larry Ellison (Oracle) au investit sute de milioane în Hawaii, dar nu acestea sunt destinaţiile preferate ale tuturor milionarilor.
Insula Tavarua, Fiji

Bermude, Bahamas şi Insulele Anglo-Normande sunt arhipelagurile preferate ale investitorilor care au mai mult de 30 de milioane de dolari, potrivit unui studiu realizat de Savills şi Deutsche Asset & Wealth Management, citat de presa internațională.

O reşedinţă bine situată se vinde cu 4 milioane de dolari în medie în Bermude, cu 1,7 milioane în Bahamas şi cu 2,5 milioane în Insulele Anglo-Normande (sau Insulele Canalului –Marea Britanie, Canalul Mânecii).

Investitorii de tip eco precum Johnny Depp se îndreaptă însă către Little Hall’s Pond Cay (Bahamas), unde nu a fost construită nicio casă. Actorul a plătit în 2004 suma de 3,6 milioane de dolari pentru această insulă. Dietrich Mateschitz, fondator Red Bull, a făcut din Laucala (Fiji) o destinaţie foarte prizată de miliardari, după modelul lui Richard Branson care închiriază reşedinţele sale din Insulele Virgine cu peste 50.000 de dolari pe noapte.

Spre comparație, Larry Ellison (cofondator Oracle) cumpăra în 2012 insula Lanai din Hawaii cu o sumă care a fost estimată la aproximativ jumătate de miliard de dolari.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii