FacebookTwitterLinkedIn

Volumul pachetelor vândute în Creta, Rhodos și Lefkada a crescut cu 30% în primele 5 luni ale anului, față de perioada similiară a lui 2015. În ceea ce privește bugetele, românii alocă pentru sejururile în aceste insule cca. 600 de euro de persoană.

Paravion: Românii plătesc în medie 800 de euro pentru vacanțe în Africa de Sud, Thailanda și China

Românii au cumpărat pachete turistice în insulele greceşti cu precădere în luna mai, cu promoțiile de early booking, și în prima jumătate din iunie, când au apărut deja oferte speciale pentru plecări în aceeași lună. Astfel, circa 60% din totalul ofertelor Paravion pe Grecia au fost achiziţionate în intervalul mai – iunie.

Bugetul mediu alocat de românii care și-au rezervat pachete turistice pentru luna iunie în Grecia se ridică la 600 de euro de persoană şi include biletele de avion, taxele de aeroport, 7 nopţi de cazare cu demipensiune la un hotel de 4*, respectiv transfer aeroport – hotel – aeroport.

Paravion: Românii preferă insulele grecești și Antalya pentru vara acestui an

remus visan

„Turiștii aleg aceste destinații pentru că au acces la numeroase activități: se pot relaxa pe plajele cu priveliști impresionante, pot practica sporturi acvatice și pot avea parte de experiențe cu o bogată încărcătură culturală. Pentru a se bucura pe deplin de sejururile lor, le recomandăm să evite sezonul de vârf, când insulele sunt mai aglomerate, iar căldura și tarifele sunt mai mari”, a declarat Remus Vișan, director general Paravion.

Există turişti care au optat şi pentru pachete premium în insulele elene, cele mai scumpe vândute de Paravion ajungând la 2.350  de euro de persoană. Prețul include un sejur de 7 nopți cu mic dejun în complexul Daios Cove Luxury Resort and Villas, situat în nord-estul Cretei.

Tot în aceeași regiune s-au vândut sejururi și la St. Nicolas Bay Resort Hotel and Villas. Prețul pentru cazarea a două persoane, timp de șapte nopți, în cameră dublă cu vedere la mare și mic dejun inclus, se ridică la 3.700 de euro pe sejur.

Tot la preţul de 3.700 euro pentru două persoane, românii au achiziționat și pachete care le asigură 7 nopți de cazare cu mic dejun în bungalow-uri amplasate pe malul mării în complexul Minos Beach Art Hotel, clasificat la 5*.

Toate aceste hoteluri căutate de amatorii de experiențe exclusiviste asigură acces la piscină și SPA, dar atrag și prin poziția privilegiată și priveliștile lor impresionante.