Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Instrumente de care ai nevoie pentru lucrări cu gips carton

Înainte de a începe o lucrare cu gips carton, asigură-te că ai la dispoziţie toate instrumentele necesare. În acest mod, proiectul tău va deveni mai uşor de realizat, iar lucrarea va putea fi executată cu o o precizie remarcabilă. În plus, nu va trebui să îţi faci griji pentru deteriorarea materialelor! 

Aceste unelte îţi vor fi utile şi pentru alte lucrări, iar la Casaidea le vei găsi la un raport preţ versus calitate foarte avantajos! 

 

Suport pentru transportat plăci de rigips

 

Un suport pentru transportat este util pentru a ridica plăcile de rigips şi a le duce la locul unde vor fi utilizate. Este realizat din plastic dur şi rezistent, iar designul este special conceput pentru a preveni deplasarea plăcii atunci când este lăsată pe sol. 

 

Dispozitiv de ridicat plăci de gips carton

 

Acest dispozitiv facilitează ridicarea panourilor de gips carton şi este suficient de puternic pentru a putea susţine greutăţi mari. Cu acest accesoriu va fi mult mai uşor să fixezi pe poziţie plăcile. Uneori, lucrările cu aceste materiale necesită mai multe persoane care să ajute şi să susţină plăcile pentru a putea fi fixate. Cu acest ridicător, însă, nu va mai fi nevoie de o a doua persoană, iar lucrarea va putea fi finalizată de un singur om. 

 

Fierăstrău de mână pentru tăiat plăci de gips carton

 

Fierăstraiele sunt o necesitate absolută dacă ai de făcut o lucrare cu gips carton. Acestea trebuie să taie plăcile cu precizie şi sunt special concepute în acest scop. Utilizarea unui fierăstrău de mână este mult mai facilă pentru persoanele mai puţin experimentate şi care doresc să păstreze un anumit ritm pentru a obţine linii drepte, curate. 

 

Obţinerea unei tăieturi uniforme ar trebui să fie destul de uşoară cu un fierăstrău de mână. Mai rămâne doar ca utilizatorul să se asigure că a făcut măsurătorile corect. 

 

Şurubelniţa electrică pentru gips carton 

 

În loc să foloseşti ciocanul tradiţional şi cuiele pentru a fixa plăcile de gips carton, poţi alege să utilizezi o şurubelniţă electrică şi şuruburi sau negrese speciale pentru rigips. Este o sculă care te va ajuta să fixezi şuruburile exact acolo unde doreşti, cu precizie şi viteză, fără riscul de a agăţa sau deteriora placa. O şurubelniţă electrică te va ajuta să economiseşti timp şi lucrarea va deveni mai uşoară. În plus, va fi de mare ajutor dacă plăcile trebuie suspendate şi o vei putea utiliza şi pentru alte lucrări prin locuinţa. 

 

Ciocan pneumatic

 

Dacă lucrarea implica înlăturarea plăcilor de gips carton şi demolarea zidurilor sau a unor porţiuni de zid, un ciocan pneumatic va fi de mare ajutor! El vine la pachet cu un set de dălţi late sau de foraj. Este rezistent şi durabil şi se va putea utiliza fără probleme mai mulţi ani la rând. Datorită faptului că nu cântăreşte mult şi este puternic, lucrarea se va finaliza mult mai repede. 

 

Dispozitiv de tăiat rigips 

 

Pe lângă fierăstrăul de mână, pentru a tăia şi a teşi plăcile de rigips se poate folosi şi acest dispozitiv special. Este ideal pentru a obţine tăieturi de precizie şi margini cât mai curate care asigură îmbinarea perfectă a plăcilor de gips carton. Este reglabil şi poate face tăieturi cu adâncime între 9.5 şi 15 cm. De asemenea, unghiul de tăiere poate fi ajustat între 30 şi 45 de grade. Este o unealtă foarte utilă care va uşura considerabil lucrările cu plăci de gips carton.

 

Maşina de decupat drept 

 

Pentru a obţine decupajele drepte necesare pentru instalaţiile de ventilaţie sau lumini, vei avea nevoie de o maşină de decupat specială. Aceasta facilitează lucrările deasupra capului şi îţi va uşura considerabil munca. Controlul electronic al turaţiei facilitează setarea vitezei optime de lucru. Este prevăzută cu frână de motor şi oferă posibilitatea conectării la un aspirator pentru a curăţa mizeria. 

 

Maşina de şlefuit rotativă pentru gips carton

 

Este o maşină profesională de mare putere cu viteză variabilă. Mânerul poate fi montat atât pe partea dreaptă, cât şi pe cea stângă, în funcţie de necesităţi. Diametrul discului de şlefuire de 22.5 cm asigură o suprafaţă mare de lucru, iar greutatea de numai 2.8 kg o face uşor de utilizat chiar şi pe perioade lungi de timp. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii