Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Institutul „Cantacuzino” lansează pe piaţă imunomodulatorul OROSTIM-HV, un supliment alimentar cu proprietăți antioxidante şi de stimulare a imunităţii

Institutul „Cantacuzino” lansează pe piaţă imunomodulatorul OROSTIM-HV, care va putea fi achiziţionat începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului din Splaiul Independenţei nr. 103, informează Ministerul Apărării Naţionale (MApN), informează Agerpres.
cantacuzino

Luni, la sediul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” va avea loc conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării pe piaţă a primului lot al produsului. La eveniment vor fi prezenţi prim-ministrul Ludovic Orban şi ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, notează Agerpres.

„OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conţine o combinaţie dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene şi o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii. Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivităţi cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecţii respiratorii repetate şi persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută”, reiese din comunicatul MApN.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii