Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Instant Space primește o investiție early-stage pentru o platformă de rezervări pentru spații de evenimente

Startup-ul Instant Space a primit o rundă de investiții condusă de Early Game Ventures la care au participat Sparking Capital și un business angel. Fondurile for fi folosite pentru testarea unei platforme tehnologică prin care hotelurile să pună la dispoziția clienților sălile, facilitățile și serviciile dedicate evenimentelor.
insta space event

Platforma va conecta într-o singură sursă de date sistemele de management folosite de diferite hoteluri. Datele astfel colectate și structurate sunt oferite publicului prin intermediul unei platforme de tip marketplace, punând cererea și oferta în contact. Clienții vor putea să descopere locuri și facilități noi unde să își organizeze evenimentele, iar hotelurile vor avea acces la o bază lărgită de clienți corporate și non-corporate.

„Turismul și industria de evenimente au fost puternic afectate de pandemie și de efectele economice negative ale acesteia. Dar tocmai aceste circumstanțe neprielnice deschid noi oportunități pentru startup-urile tehnologice precum InstantSpace, care vor remodela turismul și alte industrii obligate să se adapteze rapid”, a declarat Alex Stănescu, Founder și CEO Instant Space.

Early Game Ventures (EGV) este un fond de investiţii cu capital de risc (venture capital) finanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 şi cofinanțat  prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Sparking Capital este un fond de investiții cu capital de risc care finanțează startup-uri in etape timpurii ale existenței lor in industrii precum consumer internet, marketing-tech, fin-tech, supply-chain tech, property-tech, travel-tech, economie circulară.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii