Cautare
, Contributor

Tech |
|

Instagram lansează o versiune pentru copii

Platforma de socializare Instagram, deținută de Facebook, va lansa o versiune specială pentru copii.  
instagram manipulare

După ce mai multe zvonuri au indicat lansarea unei versiuni speciale a Instagram pentru cei mici, Adam Mosseri, șeful companiei, a confirmat informaţia, potrivit BuzzFeed.

Deși nu a oferit detalii despre caracteristicile noii versiuni, Mosseri a spus că Instagram vrea să ofere părinţilor transparenţă şi control asupra a ceea ce postează şi comunică cei mici în cadrul platformei.

Am identificat activitățile pentru tineri drept o prioritate pentru Instagram și le-am adăugat pe lista noastră de priorități imediate”, a anunțat Vishal Shah, vicepreședintele pentru produse al Instagram, într-o notă internă obținută de BuzzFeed.

Vom construi un nou pilon pentru tineri în cadrul Grupului de Produse pentru Comunitate care să se axeze pe două lucruri: (a) accelerarea integrității noastre și a muncii din domeniul confidențialității, pentru a asigura cea mai sigură experiență posibilă pentru tineri și (b) crearea unei versiuni a Instagram care să permită persoanelor cu vârsta de sub 13 ani să utilizeze în siguranță Instagram pentru prima dată”, a adăugat Shah.

Nu este prima inițiativă de acest fel a companiei Facebook. În 2017, gigantul tehnologic a lansat o versiune Messenger pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii