Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Social media |
|

Instagram devine principala rețea pentru promovarea brandurilor

În prima jumătate a anului, companiile au ales Instagram pentru promovarea brandurilor, în favoarea rețelelor de socializare tradiționale precum Facebook, Twitter sau Linkedin.  
Social Media

Instagram a înregistrat o creștere de 58% a numărului de postări per utilizator comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, arată un studiu Planable. Numărul de story-uri per utilizator pe Instagram a crescut, de asemenea, cu 10% în prima jumătate a anului acesta.

Se remarcă o preferință a utilizatorilor pentru Instagram, în favoarea platformelor tradiționale de social media. Facebook a înregistrat o scădere de 16% a numărului de postări per utilizator, în timp ce Twitter a avut o reducere de 21%. În ceea ce privește LinkedIn, se remarcă o ușoară scădere de 2% față de aceeași perioadă a anului trecut. Studiul Planable a acoperit peste 9.000 de companii din 87 de țări. 

Vedem că platformele axate pe conținut video, cum ar fi TikTok, devin un canal principal pentru brand-uri, întrucât rețeaua socială a ajuns la peste 1 miliard de utilizatori activi lunar”, spune Miruna Dragomir, director de marketing în cadrul Planable. 

În aceeași perioadă de referință, conținutul video a avut o evoluție considerabilă, înregistrând o creștere de 17% a numărului de postări per utilizator pe toate platformele de socializare, în comparație cu anul precedent.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii