Cautare
, Contributor

Social media |
|

Instagram creşte limita de timp pe live stream

Funcția de live stream pe Instagram va fi actualizată și nu se va mai limita la o singură oră.  
13. Instagram

Instagram Live, funcţia de transmisiuni video directe, nu va mai limita la o ora stream-urile. Acestea vor putea avea în curând până la patru ore, scrie news.ro.

Creşterea limitei de timp are în vedere numeroasele activităţi care sunt realizate, pe fondul pandemiei, de la distanţă, prin intermediul transmisiunilor şi comunicării video.

Şedinţele, orele de curs virtuale, instructajele de fitness, concertele muzicienilor – sunt câteva dintre activităţile care ar putea beneficia de pe urma creşterii limitei de timp la patru ore şi care, totodată, vor ajuta Instagram să crească şi să-şi crească veniturile.

Instagram are acum aceeaşi limită de timp ca Facebook în ceea ce priveşte transmisiunile live, cu deosebirea că Facebook creşte limita chiar la opt ore în cazul transmisiunilor făcute de pe PC sau prin intermediul API-ului pus la dispoziţia dezvoltatorilor.

În viitorul apropiat, promit cei de la Instagram, creatorii de conţinut vor putea salva transmisiunile live într-o arhivă, unde vor fi disponibile pentru 30 de zile înainte să fie şterse definitiv.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii