Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Inspirație pentru 8 martie: cadouri cu semnificație

Sărbătoarea care încheie o perioadă dedicată femeii merită celebrată cu un cadou scos din tiparele conformismului. Dacă vrei să oferi în primul rând o emoție, și nu un obiect în sine, ți-am pregătit o listă cu idei inspirate.
8 martie_1019994631

Dacă 14 februarie este o sărbătoare care încă își dispută cu neaoșul Dragobete locul în inima românilor, iar 1 martie este, mai degrabă, o manifestare discretă, 8 martie trebuie să fie un final grandios al perioadei care celebrează femeia. Atunci când toate ideile bune par deja epuizate, extrage-te pentru puțin timp din rapoartele de business și caută inspirație în ceea ce îți este deja familiar. Pentru că resursa ta cea mai puțin disponibilă este timpul, ți-am pregătit o listă de cadouri ușor de găsit, dar cu o abordare aparte.

Un city break la dublu, cu prietena cea mai bună

Jumătatea ta adoră să vadă locuri noi, dar programul tău este imprevizibil, iar șansele de a pleca alături de tine în următorul city break sunt minime. Dacă știi că își dorește mult să vadă un anumit oraș, complotează cu partenerul prietenei ei cele mai bune și împărțiți costurile unui city break între fete. Ce poate fi mai reconfortant, pentru ele, decât o aventură printre obiectivele turistice urbane, condimentată cu reprize lungi de shopping și răsplătită cu un flat white savurat în cea mai intimă cafenea? Până la urmă, dacă nici de Ziua Femeii nu ar dispune de timpul ei exact așa cum vrea, atunci când? Îi vei face, astfel, un cadou memorabil, care o va reconecta pe partenera ta la o prietenie de suflet, în cel mai bun mod. La final, veți putea recupera despărțirea temporară cu o cină în doi, la care poveștile  ei din mini-vacanță să vă facă seara și mai savuroasă.

Un ceas care stimulează punctualitatea

Accesoriile și piesele vestimentare sunt prima alegere care îți vine în minte, când vine vorba de a-i face un cadou persoanei iubite. Dacă hainele sunt o alegere cu un grad prea mare de subiectivitate, un ceas de mână cucerește instantaneu și poate fi chiar un mesager al intențiilor tale. Punctualitatea este un must have în 2019, iar dacă știi că relația voastră ar putea funcționa mai bine la acest capitol, nu există un simbol mai potrivit prin care să comunici asta. Cu un design clasic sau îndrăzneț, cu o curea de piele sau cu una metalică și chiar cu o înfățișare care nu ți-ar da de bănuit că ai de-a face cu un smartwatch, acesta este cadoul plasat în modul cel mai strategic la granița dintre fashion statement și obiect util.

Un coș plin de cărți, pentru plajă

Plăcerea lecturii depinde de locul în care te afli, iar plaja este unul dintre cele mai bune decoruri pentru a savura romanul preferat. Dacă jumătatea ta nu se poate despărți de cărțile ei nici în vacanță, oferă-i noi prilejuri de a-și hrăni pasiunea, cu o colecție de cărți. Desigur, va trebui să faci suficiente eforturi pentru a vedea exact ce titluri îi lipsesc, dar satisfacția pe care o vei vedea în ochii ei merită din plin. Pentru ca surpriza să fie și mai mare, alege ca în locul unei cutii sau a hârtiei de împachetat să folosești un coș împletit. Efectul vizual este garantat, iar rolurile pe care le poate îndeplini coșul sunt foarte multe.

Un laptop care îndură multe

Un cadou util este departe de idealul obiectelor pe care i le-ai putea oferi iubite de 8 martie. Totuși, dacă iei în considerare caracterul universal al unui laptop, ai putea să fii mult mai inspirat decât crezi, alegând unul cu specificații puternice. Nu numai că-i vei oferi un mare sprijin pentru jobul sau hobby-urile ei, în locul aparatului vechi care dă deja semne mari de oboseală, dar o vei ajuta să câștige timp. Poate că jumătatea ta are și alte lucruri mai bune de făcut decât să răsfoiască paginile web ale magazinelor de electronice, în căutarea unui laptop nou.

Bilete pentru un eveniment la genul feminin

Ziua Femeii ar trebui să fie, în primul rând despre ele, nu-i așa? Ce-ar fi să lași pentru alte ocazii cina romantică în doi și să-i dai iubitei tale un prilej adevărat de distracție? Cu câteva săptămâni înainte de seara cu pricina, caută evenimentele tematice care merită cu adevărat timpul ei. Un concert, un show de stand-up comedy sau o piesă de teatru  sunt câteva idei foarte bune pentru a petrece o seară specială.

Cu toții știm că 8 martie nu trebuie să fie singurul motiv pentru a-i oferi un cadou iubitei tale, dar cu siguranță este o bună ocazie pentru a-i intui o dorință sau pentru a-i face pur și simplu o surpriză.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii