Cautare
, Contributor

SEO & Content Marketing Agency

Media şi entertainment |
|

Inspirație de sărbători: 8 idei de cadouri inedite pentru cei dragi

Se apropie sărbătorile de iarnă și ne e gândul la cadourile pe care le vom primi, dar mai ales la ce cadouri vom oferi.
cadouri

Cel mai bine este să te informezi din timp și să cumperi treptat cadourile potrivite pentru fiecare. Și, fiindcă bugetul trebuie împărțit pentru un număr mare de daruri, poți găsi cadouri ieftine, în așa fel încât să reușești să te încadrezi în buget cu toate cheltuielile de sărbători. 

O altă problemă e că deseori ne confruntăm cu lipsa inspirației: ce anume să le dăruim celor dragi?

De aceea îți venim în ajutor cu opt idei de cadouri utile și inedite pentru cei dragi, care să îi surprindă și să îi încânte atunci când deschid cutia. 

1. Sticlă sub formă de glob pământesc

Atunci când trebuie să oferi cadou unui bărbat, deseori te oprești la o sticlă de vin. Ce-ar fi însă dacă de data aceasta ai alege  un recipient de sticlă de forma unui glob pământesc în care să păstreze băuturile alcoolice? Va arăta foarte bine în bar sau pe masa de sărbători atunci când primește invitați. 

Un astfel de cadou stârnește admirație atunci când este deschis șil este și util, dar și potrivit ca decor. 

Iar dacă persoana căreia îi este destinat cadoul are acasă și o masă de bar, la care obișnuiește să își servească musafirii cu un pahar, globul de sticlă va fi de efect. 

2. Lampă Dinozaur 3D

Un cadou ideal atât pentru copii, cât și pentru adulți, această lampă 3D poate fi folosită pe post de lumină de veghe sau cu rol decorativ. Impresia de 3D este o iluzie optică, lampa fiind plată. Nu se încălzește, astfel că este un obiect sigur pentru camera copiilor. 

Pe internet vei găsi diverse variante ale acestei lămpi. Practic, imaginea care este proiectată 3D poate fi de diverse forme. Dincolo de dinozaur, poți alege modele precum unicorn, ursuleț, o mașină, un buchet de flori, inimioară, minge de fotbal sau personaje precum Mickey Mouse, Batman, Spiderman, Darth Vader și multe altele. 

Astfel, lampa cu iluzie optică este potrivită atât pentru cei mici, cât și pentru adolescenții și adulții pasionați de diverse jocuri sau filme. 

3. Încărcător Wireless Fast Charge

Dacă prietenii tăi folosesc intensiv telefonul, fie cu jocuri, fie cu diverse aplicații, cu siguranță bateria se descarcă destul de repede. Le poți oferi cu încredere un încărcător wireless de tip fast charge. 

Un cadou util, care poate fi folosit la birou sau acasă zi de zi. Având o compatibilitate universală, acest încărcător se potrivește oricărui tip de telefon. 

4. Tricou pentru tătici

Dacă ai în familie sau printre prieteni un tătic, îi poți oferi un tricou cu mesajul “Ask your mother”. Cu siguranță va stârni hohote de râs!

Sau, dacă te simți creativ, te poți gândi la diverse alte mesaje pentru un tricou pe care să îl oferi cadou. De cele mai multe ori, acestea reprezintă un cadou ideal, fiindcă sunt și amuzante, dar și practice în același timp. 

Cele mai apreciate sunt acele mesaje personalizate care sunt reprezentative pentru persoana căreia i se oferă cadoul. Cu cât îți este mai apropiată, cu atât mesajul va fi mai bine personalizat, fiindcă o cunoști foarte bine. 

Așa că dă frâu liber creativității!

5. Bombe de baie sub formă de… gogoși

Arată delicios, nu-i așa? Doar că, atenție! Nu sunt de mâncat. Acesta este un set de bombe de baie, care cu siguranță miros delicios. Așa că poți oferi acest cadou iubitei sau soției tale, fără să îi pui în pericol silueta. Pentru siguranță însă, nu uita să îi specifici că nu sunt comestibile!

Bombele de baie vin într-o varietate de arome, iar dacă și forma bombei este aparte, cu atât va stârni mai multă încântare. 

Poți completa cadoul și cu alte cosmetice. Iar dacă adaugi și un buchet de flori, cu siguranță se va simți răsfățată!

6. Globuri cu… alcool

Dacă tot te simți în pană de idei în ceea ce privește cadoul potrivit pentru el, iată încă o sugestie: îi poți oferi un set de șase globuri de pom, care sunt de fapt mici sticluțe cu alcool. Poate că nu e o idee bună să le pui în brad, însă le poți așeza pe masa de sărbători. Vor arăta foarte bine și sigur vor fi apreciate de invitați! Recipientele pot fi refolosite fără probleme.

Aceste globuri pot fi folosite și pentru cei mici, le poți umple cu suc sau cu șampanie pentru copii. Cu siguranță vor aprecia aspectul lor pe masa de Crăciun!

7. Powerbank unicorn

Unicornul este un personaj foarte îndrăgit în zilele noastre, fiind întâlnit sub forma a diferite produse. Iată că există chiar și un powerbank sub formă de unicorn. 

Poate fi un cadou ideal pentru copii și adolescenți, dar și pentru femeile care iubesc lucrurile drăgălașe. 

Așa că dacă te-ai gândit să oferi un powerbank ca dar  de sărbători și te temi că e prea banal, iată că lucrurile pot fi cu totul altfel. Oferă-i unul cu o formă inedită și cadoul va fi mult mai apreciat.

8. Ceasul deșteptător greu de prins

Va fi amuzant când va fi dăruit cadou, dar e posibil ca ulterior să devină enervant. Acest ceas deșteptător reușește să îi trezească și pe cei mai somnoroși copii sau adulți. Fuge prin cameră, sare și face gălăgie. Nu poate fi oprit decât manual. Ce spui, n-ar fi cadoul ideal pentru copilul care întârzie mereu la școală sau pentru adultul care nu aude niciodată alarma de la telefon? 

Toți așteptăm cu drag sărbătorile de iarnă. Chiar dacă nu mai suntem copii, farmecul Crăciunului, al bradului împodobit, al meselor îmbelșugate în familie ne încântă și acum. Până la urmă, în asta constă bucuria sărbătorilor: să fim împreună cu cei dragi și să ne bucurăm de tot ce e frumos. 

Cadourile au un rol central în această perioadă. Cele mai plăcute momente sunt cele în care fiecare își deschide cadoul, iar bucuria este la fel de mare și la copii, dar și la adulți. 

Așa că alege cadoul potrivit pentru fiecare prieten și membru al familiei. Bucuria sărbătorilor vine de la fiecare din noi! 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii