Cautare
, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Shopping |
|

Inspirația de Crăciun: cele mai bune idei de cadouri – partea a II-a

Continuăm lista ideilor pentru daruri de așezat sub brad cu încă 7 sugestii elegante pentru un Crăciun sofisticat, demne de cules mulțumiri sincere și venite din adâncul inimii.
Inspirația de Crăciun: cele mai bune idei de cadouri

Pe lângă sugestiile de mai jos, Moșul poate să strecoare și o carte cu un mesaj frumos, un obiect de decor pentru casă sau un gadget simpatic și util.

Cup & Candle in ceasca din portelan englezesc albastru

1. Dacă prețuiți mai degrabă momentele decât obiectele în sine, o lumânare handmade, din ceară de soia, cu parfumuri special create și turnate în cești din porțelanuri fine, vintage, pot fi un dar perfect, pentru momente alese. Oana, alchimista acestor lumânări le declară create „din dragoste pentru frumos”.

(Foto: Radu Chindris pentru Cup & Candle, cupcandle.ro)

Iutta

2. Cele care își au ca sursă de inspirație tradițiile și obiceiurile străvechi, vor aprecia o geantă brodată cu simboluri cu semnificații ancestrale, care amintesc cu dor de regalitate si de spiritul solar al românescului. O idee minunată pentru un cadou desăvârșit!

(Iutta – Geantă Regina Maria, iutta.ro)

Le MIdi pearls and diamonds

3. Perlelele, simbolul purității și al eleganței absolute. pot fi oferite atât unei doamne chic cât și unei domnișoare fragile pe cale să își revoluționeze universul. La fel de bine puteți oferi un șirag de perle mamei sau o brățară discretă unei doamne pentru care vreți să vă manifestați recunoștința.

(Cercei Le Midì – perle cultivate de apă dulce, aur 18kt, diamante)

Montblanc stilou

4. Un cadou impozant care subliniază importanța unei persoane este un instrument elegant de scris, într-o nuanță hipnotică de negru antracit. De preferat este un design subtil, simplu, care evocă supremația frumuseții fie în forma unui stilou cu peniță prețioasă, fie a unui set complet de accesorii pentru scris.

(Montblanc, stilou The Meisterstück Ultra Black, montblanc.com)

 

Saint Laurent

5. Poate vă veți întreba cum poate constitui o ramă de ochelari un cadou pentru Crăciun. Vă voi răspunde că se poate, mai ales dacă rama vine la pachet cu un set de servicii dedicate sănătății vederii. Căci, la urma urmei, ce poate fi mai important decât sănătatea?

(Ramă Yves Saint Laurent, optiblu.ro)

Bratara PANDORA din argint 925, cu talismane din Colectia de Craciun. Colier si cercei PANDORA din argint 925, cu zirconiu cubic, din Colectia de Craciun.

6. Imaginează-ți seara de ajun și toată bucuria ducle a așteptării. Găsești o cutiuță mică pe care o deschizi și te surprinzi râzând: o bijuterie care poartă cu ea aroma și emoțiile Sărbătorilor de anul acesta – ce poate fi mai frumos decât atât?

(Bratară, Colier si cercei PANDORA din argint 925, Colecția de Crăciun, pandora.net)

FB_FS_A0878

7. Cadourile pentru tinerii domni sunt poate, printre cele mai greu de găsit. Așa că fie optați pentru un gadget hi-tech, fie pentru o piesă versatilă de vestimentație. Dacă descoperirea digitală se lasă mai greu de găsit, rafinamentul italian poate fi dăruit în forma unui pulover cu croială modernă și aer contemporan sau al unui sacou cu textură luxuriantă.

(Viggo, Pulover Burgundy Turtleneck, viggo-tailoring.com)

 

Oricare v-ar fi alegerile, să nu uitați nici o clipă că darurile sunt una dintre cele mai frumoase forme de apreciere, de recunoștință sau de respect și că ele se fac întotdeauna purtând în minte persoana la care vor ajunge.

Un Crăciun plin de daruri inspirate!

Citește și Inspirația de Crăciun: cele mai bune idei de cadouri, prima parte

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii