FacebookTwitterLinkedIn

Așa că, în cazul în care aveți nevoie de inspirație, este binevenită o listă de recomandări pentru surprize plăcute de oferit celor dragi.

coffee Nespresso

1. Pentru pasionații cafelei cu un gust desăvârșit, un aparat de cafea cu un design în ediție limitată poate fi exact detaliul de care au nevoie diminiețile lor pentru a fi pline de energie.

(Nespresso Pixie Clips Ediție Limitată, ilustrat de Lorenzo Petrantoni)

Camasa Boggi Milano

2. O cămașă elegantă, un pulover din cașmir sau un portofel din piele sunt printre primele idei care răsar în minte atunci când vorbim despre cadourile pentru bărbați. Asortați listei și o pereche de bretele spectaculoase sau una de butoni prețioși, o tabacheră cu monogramă sau o eșarfă personalizată, pentru un touch original.

(Cămăși, Boggi Milano)

PURE JASMINE IS YOUR NATURAL SCENT

3. Răsfățul de așezat sub brad celei mai bune prietene poate fi un set de cosmetice inspirate de miraculoasa societate a albinelor, de bogata floră grecească și de abordarea holistică a lui Hippocrate asupra sănătății și frumuseții.

(Set Pure Jasmine, Apivita)

Cardigan tricotat jacquard

4. Pentru doamnele în căutarea șarmului contemporan, un cardigan călduros cu imprimeu romantic este o surpriză perfectă pentru purtat și cules complimente.

(Cardigan tricotat jacquard, Marina Rinaldi)

Gneti Lemnia 2 Ani

5. Orice femeie al cărui stil poate fi descris prin autenticitate, nonconformism și eleganță va adopta o geantă din lemn drept acea pièce de résistance pentru a o scoate din anonimat.

(Genți Lemnia)

Chopard - inel aur diamant

6. O bijuterie delicată din aur poate constitui cel mai potrivit cadour pentru o doamnă sau domnișoară care stie cu precizie ce își dorește pentru anul viitor așa cum un domn sofisticat va aprecia un ceas mecanic și curea din piele veritabilă.

(Inel aur 750 cu diamant 0.03CT, Happy Diamonds, CHOPARD)

Argo Art by Andreea Buga - espadrile Eva Cerbu

7. Îndrăgostiții de artă vor adora seria de accesorii și pantofi sport – Carusel all the way, toate purtând imprimate pe textile, fragmente din operele Evei Cerbu.

(Espadrile din Colecția Eva Cerbu, Argo Art by Andreea Buga)

În curând Inspirația de Crăciun: cele mai bune idei de cadouri, partea a II-a