Cautare
, Contributor

Industrie |
|

INS: Lucrările de construcţii, în creştere anul trecut

muncitor_constructii_sxc.hu_(640x480)_.jpg
În primele 11 luni ale anului trecut, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 2,3%, respectiv cu 3,2%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

În perioada 1 ianuarie-30 noiembrie 2012, comparativ cu acelaşi interval din 2011, volumul lucrărilor de construcţii, serie brută, a crescut cu 2,3%. Pe elemente de structură, la lucrările de construcţii noi, volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 9,5%. S-au înregistrat scăderi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente (-10,4%) şi la lucrările de reparaţii capitale (-8,9%).

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a scăzut la clădirile rezidenţiale şi la clădirile nerezidenţiale cu 11,0%, respectiv cu 1,5%. La construcţiile inginereşti, volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 7,9%.

În perioada 1 ianuarie-30 noiembrie 2012, comparativ cu acelaşi interval din 2011, volumul lucrărilor de construcţii, serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, a crescut cu 3,2%, creştere evidenţiată la lucrările de construcţii noi (+13,5%). La lucrările de reparaţii capitale şi la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente s-au înregistrat scăderi cu 11,3%, respectiv cu 6,5%.

Pe obiecte de construcţii s-au înregistrat scăderi la clădirile rezidenţiale şi la clădirile nerezidenţiale cu 14,2%, respectiv cu 2,0%. La construcţiile inginereşti, volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 12,8%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii