Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Inpride: decorează-ți casa cu piese de artă personalizate

Te-ai mutat recent și vrei să renovezi sau, pur și simplu, te-ai plictisit de designul interior actual? Rezolvi foarte simplu. Pune ici-colo câteva elemente artistice și vei vedea imediat schimbarea. Deși, sunt ultimele care ajung în casă, atunci când cumperi mobilă și accesorii, decorațiunile sunt extrem de importante. Lipsa lor sau, dimpotrivă, abundența pot afecta negativ aspectul general al locuinței.

De aceea, este important să planifici atent ce piese de artă vei alege, unde le vei pune și cum le vei grupa. Iată câteva sfaturi utile, care te vor ajuta să te organizezi mai bine și să iei deciziile cele mai inspirate!

1. Alege piese de artă cu semnificație

Înainte să cumperi decorațiunile interioare, întreabă-te întotdeauna dacă acestea sunt doar aspectuoase sau chiar simbolizează ceva pentru tine. Dacă vrei ca timpul petrecut acasă să fie extrem de plăcut și relaxant, optează pentru tablouri personalizate.

Pe inpride.ro, poți găsi mai multe modele de tablouri canvas, pe care le poți personaliza cu fotografiile familiei tale. Poți agăța un tablou cu poze de familie, de când micuții tăi aveau o vârsta fragedă, un colaj cu voi doi la nuntă sau în călătorii sau orice alte imagini care vă binedispun de fiecare dată.

Poți pune portrete de familie în living și un colaj romantic de cuplu în dormitorul matrimonial. Astfel, fiecare clipă petrecută în casă îți va aduce aminte de lucrurile frumoase din viața ta. Pe site, vei găsi mai multe dimensiuni de tablouri, astfel încât poți combina mai multe canvasuri, după bunul plac.

2. Combină piesele personalizate cu piese de artă neutre

După ce te hotărăști în privința pieselor personalizate, este recomandat să incluzi în planul de amenajare și obiecte de artă neutre, dar care îți plac enorm și de care crezi că nu te vei plictisi prea curând. Sigur, ele pot fi schimbate oricând, însă, îți dorești, fără îndoială, să investești în obiecte calitative, pe care să le păstrezi pe termen lung în casa ta.

Așadar, alege tablouri canvas cu diferite compoziții abstracte, dacă ai un decor minimalist, sau cu imagini expresive și îndrăznețe, care să ofere spațiului acel ceva inedit. Pe site-ul celor de pe Inpride, vei găsi o mulțime de modele care te vor inspira.

3. Nu uita să adaugi și elemente secundare

Pe lângă tablouri, este important să completezi designul interior și cu elemente secundare, care să întregească povestea. De exemplu, poți opta pentru lumânări parfumate, vaze, cărți și vinyluri, sculpturi interesante, statuete, oglinzi sau alte obiecte decorative care se potrivesc perfect cu piesele de artă alese deja.

4. Ține cont de o tematică generală

Până acum, ai aflat care sunt elementele artistice decorative pe care le poți integra în designul tău. O greșeală foarte des întâlnită este asocierea de elemente multiple, care nu aparțin unei teme sau nu construiesc o poveste împreună. De aceea, când alegi tablourile și decorațiunile, încearcă să ții cont de o tematică generală. De exemplu, poate fi cea a familiei, în cazul în care optezi pentru tablouri canvas cu voi, adăugând suvenire colecționate în vacanțele împreună și obiecte decorative care vă aduc aminte de momente frumoase: premii obținute de cei mici la diverse evenimente și concursuri și așa mai departe.

Aceasta este doar o idee de temă dintre toate cele pe care le poți aborda, așa că fii creativ și lasă-te să construiești exact povestea pe care ți-o imaginezi.

Acestea fiind spuse, dacă vei respecta direcțiile de mai sus, vei obține un design interior unic, echilibrat și coerent, în care arta predomină și setează o atmosferă specială. În plus, nivelul de personalizare va fi cel mai înalt, ceea ce va transforma apartamentul, cu adevărat, în „acasă”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii