FacebookTwitterLinkedIn

Dedicat unui gentleman
Un bărbat se naște bărbat, însă deciziile pe care le ia îl transformă într-un gentleman. Așadar, prin propriile alegeri, el poate întruchipa caracterul, inteligența, puterea și stilul, depunând efort în fiecare aspect al vieții sale, inclusiv în alegerea ceasului său, ceas care trebuie să reflecte nici mai mult, nici mai puțin decât atitudinea, cavaleria și gustul său impecabil. Noul model Classics Index Automatic subliniază aceste trăsături, complimentând ținuta oricărui gentleman.

Simplitatea este cheia
Clasicismul, eleganța, rafinamentul – toate acestea sunt cerințe pentru a deveni un gentleman desăvârșit, dar elementul esențial este puterea de a rămâne umil, modest și cu o coloană vertebrală dreaptă. Simplitatea îi poate fi ghid unui adevărat gentleman, ceasul său însoțindu-l în toate călătoriile sale. Classics Index Automatic subliniază această simplitate, prin carcasa discretă din oțel inoxidabil sau din aur roz, decorată sofisticată, dar elegant cu elemente guilloché, prin indicii numerici romani aplicați subtil și prin afișarea datei la ora 3. Fețele elegante în stil feuille sunt lustruite manual, în timp ce coroana îi este delicat detaliată. Ambele versiuni ale modelului FC-303 sunt disponibile fie însoțite de o curea din piele maro închis, fie de una din piele neagră.

Filozofie de lux accesibilă
De ani de zile, brandul prezintă ceasuri care surprind până și pe cei mai sceptici dintre colecționari, transformând visele în realitate. Motto-ul luxului accesibil respiră prin fiecare ceas Frederique Constant și face ca proprietatea unui astfel de ceas infuzat cu excelența mecanismului elvețian, să devină unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poți realiza. Prin acest model, Frederique Constant continuă să demonstreze că stilul și savoir-faire-ul sunt la doar o bătaie de inimă distanță.

Rămâne cert că noul model Classics Index Automatic al lui Frederique Constant își lasă amprenta asupra încheieturii unui bărbat care contribuie la devenirea sa într-un adevărat gentleman. Mai multe detalii pe www.frederiqueconstant.com.