Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Îngrijirea pielii din jurul ochilor cu MÁDARA

Pielea din jurul ochilor este de patru ori mai subțire și mai delicată decât restul tenului, fiind prima care manifestă reacții la stres și factori iritanți. Brandul leton MÁDARA propune o serie de produse dedicate îngrijirii pielii din jurul ochilor, în funcție de vârstă și de nevoile fiecărei femei.
 aboneaza-te
MADARA SMART ANTIOXIDANTS Eye Rescue Cream-mood-3

Stilul de viață din prezent, care include somnul insuficient, fumatul, folosirea abuzivă a telefonului și a computerului, călătoriile obositoare și frecvente, stresul emoțional, contribuie la disconfortul periocular. Îmbătrânirea și deteriorările de cauză externă accelerează scăderea calității pielii fine din jurul ochilor. Aceasta capătă aspect întunecat, pigmentare sporită și fragilitate amplificată a tegumentului. În plus, apar pleoapele lipsite de fermitate și ridurile.

Brandul de cosmetice MÁDARA vine în întâmpinarea acestor probleme cu o serie de produse dedicate îngrijirii pielii din jurul ochilor, în funcție de vârstă și de nevoile fiecărei femei: cremă pentru ochi DEEP MOISTURE 20+, cremă & mască pentru ochi SOS HYDRA Eye Revive 20+, cremă contur ochi anticearcăn SMART ANTI-FATIGUE 25+, cremă de ochi antirid TIME MIRACLE 35+, serum pentru ochi ReGENE OPTIC LIFT 35+. 

Crema pentru ochi DEEP MOISTURE este dedicată categoriei de vârstă 20+. Asigură îngrijirea de zi cu zi, hidratând și oferind suplețe pielii.

Crema & masca pentru ochi SOS HYDRA Eye Revive se încadrează în aceeași categorie de vârstă. Are efect calmant și hidratant. Este ideală pentru pielea supusă stresului, pentru cea sensibilă și pentru senzația de piele care ține. Gestionează roșeața pielii și restabilește parametrii pielii după un zbor cu avionul.  

Crema contur ochi anticearcăn SMART ANTI-FATIGUE se adresează femeilor cu vârsta de peste 25 de ani. Este special creată pentru a reduce ridurile fine, cearcănele, semnele de oboseală și pungile de sub ochi. Se aplică zilnic sau ocazional. Hidratează, reîmprospătează și întârzie îmbătrânirea cutanată.

Cremă de ochi antirid TIME MIRACLE este dedicată femeilor de peste 35 de ani. Asigură îngrijirea zilnică pentru pielea ternă și/sau matură. Menține nivelul de colagen, conferă fermitate și are acțiune intensivă anti-îmbătrânire.

Serumul pentru ochi ReGENE OPTIC LIFT este destinată tot categoriei de vârstă 35+. Iluminează și redefinește tenul. Are acțiune intensivă anti-îmbătrânire, oferind suplețe și fermitate.

MÁDARA s-a născut din pasiunea a patru tinere din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos. I-au dat numele MÁDARA, după o plantă misterioasă, cu parfum dulce, care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice. În țara noastră, este cunoscută sub denumirea de sânziene. De-a lungul secolelor femeile letone o foloseau împreună cu alte ierburi în produse de frumuseţe şi remedii naturiste.

În România, produsele MÁDARA se găsesc la boutique-ul MioBio. Din 2009, MioBio selectează cu atenție branduri din zone cu tradiție bio sau realizate manual în România. Toate gamele au la bază extracte naturale din plante, uleiuri şi unturi fine, ape florale şi uleiuri esenţiale din cele mai diverse şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii