Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Ingrediente organice și cercetare inovatoare în noile produse MÁDARA

Filosofia nordică a îngrijirii holistice întâlneşte cercetarea de vârf și inovația în produsele cosmetice certificate organic MÁDARA. Dezvoltate pentru a răspunde tuturor nevoilor tenului, bazate exclusiv pe ingrediente organice şi testate cu ajutorul celor mai avansate studii de cercetare, gamele de îngrijire a pielii de la MÁDARA se adresează femeilor care aleg luxul absolut: o piele frumoasă şi sănătoasă.
Google ReGene 1200x1200

Redefinește-ți ritualul de îngrijire cu trio-ul de booster-e mádara.

ANTIOXIDANT ENERGISER este recomandat femeilor între 25-40 de ani care prezintă primele semne de îmbătrânire şi care îşi doresc un ten odihnit şi sănătos. Efectele poluării şi ale unui stil de viaţă mai puţin organizat sunt contracarate de cura de vitamine şi antioxidanţi din booster-ul Antioxidant Energiser de la MÁDARA.

HYALURONIC COLLAGEN este cel de-al doilea booster al gamei şi se adresează tenurilor deshidratate, lipsite de strălucire şi care prezintă semne de îmbătrânire cauzată de încetinirea sintezei de colagen.

AMINO-FILL 3D LIFTING este cel mai puternic produs din gamă în materie de efecte anti-aging şi se adresează femeilor de peste 35 de ani care prezintă semne ale îmbătrânirii genetice. Se bazează pe două ingrediente puternice: biopolimerii de origine vegetală şi amino-lipidele.

READY FOR RE:GENE?

Inspiraţi de trendul injectărilor pentru recuperarea volumetriei ţesutului, MÁDARA propune un tratament performant, natural şi non invaziv, destinat tuturor tipurilor de ten matur.

Noua mască RE:GENE vine în completarea liniei anti-aging Time Miracle şi adresează cele mai sofisticate şi specifice nevoi ale tenului.

În RE:GENE (precum și în întreaga gamă TIME MIRACLE), seva de mesteacăn nordic înlocuiește în totalitate apa. Bogată în bio-nutrienți, între care vitamine, proteine, aminoacizi și enzime, și dovedită științific drept accelerator al ratei de diviziune celulară, seva de mesteacăn ajută la hrănirea celulelor și acționează ca un catalizator pentru celelalte ingrediente active ale formulei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii