Cautare
, Staff

SmallBusiness |
|

ING România lansează primul său card de credit pentru IMM-uri

ING România intră pe piața cardurilor de credit pentru microîntreprinderi și IMM-uri cu ING Business Credit Card.
IGU_8743

Limita cardului de credit merge până la 35.000 lei, fără documente suplimentare sau garanții, bazându-se pe istoria pe care clientul o are deja cu banca.

Acest card de credit ce poate fi emis pe loc pentru clienții băncii, în orice ING Office. Mai exact, Cardul Visa este emis pe loc, atunci când toți acționarii companiei vin la semnarea contractului. Varianta embosată a cardului va fi disponibilă, în câteva zile.

„În acest an, am văzut o cerere clară pe acest segment de clienți, dat fiind că portofoliul de microîntreprinderi cu credit a crescut cu 40%”, a declarat Daniel Llano (foto), Head of Retail al ING România.

Produsul este disponibil și pentru noii clienți ING, caz în care analiza dosarului durează minimum două zile. Pentru această categorie, limita cardului de credit ajunge la 25.000 lei.

Condițiile de emitere a cardului sunt aceleași, atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți

Condițiile produsului sunt aceleași pentru ambele categorii de clienți, noi și existenți: zero costuri de emitere a cardului și de acordare a creditului și un cost anual de administrare de 75 de lei.

Perioada de grație este de 45 de zile pentru orice achiziție plătită printr-un POS sau canal online din țară sau din străinătate.

Dacă sumele folosite sunt returnate în totalitate până la scadență, clienții beneficiază de o dobândă de 0% pentru sumele utilizate.

Dacă suma folosită de pe cardul de credit nu este restituită până la scadență, clienții au o dobândă fixă de 25% pe an calculată numai pentru diferența de sumă rămasă de plată. Dobânda de 25% se aplică inclusiv sumelor retrase din ATM-uri.

Tranzacțiile de peste 1.000 de lei pot fi plătite în trei rate

Totodată, clienții care au tranzacții de câte 1.000 de lei, minimum fiecare, pot opta să realizeze plata în trei rate cu o dobândă de 0%, dacă achită printr-un POS, oriunde în lume, la cei peste 44 de milioane de comercianți ce acceptă cardurile Visa.

Contractul este actualizat automat, fără a mai fi nevoie de documente suplimentare pentru reînnoire.

Un beneficiu major este perioada de grație, a cărei utilitate devine și mai evidentă în cazurile, deloc rare, în care firmele se confruntă cu termene prelungite de încasare a facturilor”, a declarat Cătălin Crețu, directorul general pentru România, Croația, Malta și Slovenia în cadrul Visa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii