Cautare
, Staff

SmallBusiness |
|

ING România lansează o platformă digitală pentru antreprenori, din aprilie, care poate fi accesată de pe telefon și smartwatch

ING România lansează noua platformă digitală ING Business, dedicată clienților mijlocii, companii cu cifră de afaceri între 2 milioane de lei și 500 de milioane de lei.
ING_Bogdan Boteanu_Head of MCB (1)

Zona de Self Service va debuta cu o serie de funcționalităti, precum configurarea drepturilor utilizatorilor, a limitelor de tranzacționare sau politicii de semnături, dar și deschiderea de conturi curente online.

Lansată începând cu luna aprilie, platforma va oferi o experiență de tip omnichannel, urmând să fie disponibilă gradual pe parcursul anului 2018.

Companiile antreprenoriale din segmentul Mid Corporate Banking pot accesa ING Business de pe desktop, laptop, tabletă, smartphone și prin smartwatch. Interfața poate fi personalizată atât în funcție de specificul companiei, cât și de rolul ocupat de utilizator în companie.

Prin lansarea ING Business ne adaptăm mai bine profilului de business al antreprenorilor din România și le oferim o experiență digitală reală, menită să simplifice interacțiunea clienților cu banca. ING Business duce ideea de internet banking un pas mai departe și oferă clienților o interacțiune digitală tri-dimensională ce include partea de tranzacționare, dimensiunea de self-service, precum și un nou canal de comunicare directă și personalizată cu banca”, explică Bogdan Boteanu, directorul general adjunct al ING România, Head of Mid Corporate Banking.

Platforma a fost dezvoltată împreună cu Comarch, furnizor global de soluții software cu peste 25 de ani de experiență în domeniu.

ING operează în cadrul unei rețele de 180 de sucursale la nivel național și asigură servicii bancare unui număr de peste 13.000 de clienți aflați în portofoliul diviziei de Mid Corporate Banking, portofoliu format din antreprenori  dinamici și motivați să își dezvolte afacerea într-un mod sustenabil.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii