Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

ING Asigurări de Viață a lansat un nou modul al Planului Financiar Personal

După ce, în 2011, a fost lansat Planul Financiar Personal pentru analiza nevoilor prospecților, aplicația vine cu mai multe beneficii privind informarea transparentă și clară a clienților pe întreg parcursul relației cu aceștia.
Lansare_servicii_mobile_banking_ING_3.JPG

ING Asigurări de Viaţă marchează astfel17 ani de prezenţă pe piaţa din România, noutatea adusă de Planul Financiar Personal aniversar constând în prezentarea structurată, grafică si intuitivă a tuturor acestor informațiilor de care au nevoie clienţii asigurătorului. Aplicația oferă în primul rând o reprezentare vizuală a evoluției contractului până la momentul întâlnirii.

Apoi, sunt analizate acoperirile actuale pe care le oferă contractul de asigurare și modul în care deciziile luate la momentul contractării sau post-vânzare au influențat gradul de acoperire a riscurilor. Clienții beneficiază de o nouă analiză a nevoilor financiare esențiale (protecție financiară în caz de deces, invaliditate și probleme medicale, asigurarea viitorului copiilor sau a unor venituri suplimentare la pensie și alte planuri), fiind calculate decalajele financiare apărute între situația financiară actuală și situația dorită de client. Ulterior întâlnirii, fiecare client care a pus la dispozitie adresa de e-mail, va primi în format electronic un rezumat al situației sale financiare.

“Dezvoltarea modulului aniversar al Planului Financiar Personal vine să completeze numeroase alte asemenea inițiative realizate în ultimul an – al 17-lea an de prezență de succes pe piața din România – prin lansarea de produse personalizate pentru nevoi specifice, precum UNA de la ING sau NEXT, și de servicii adaptate noilor tendințe în materie de tehnologie în cadrul portalului MyING”, a spus Marius Popescu, Director General ING Asigurări de Viață.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii