Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Infuzii de capital românesc în economia reală prin Fondul Român pentru Investiţii

Asociaţia de Investiţii Private şi Capital de Risc din Sud-Estul Europei (SEEPEA) salută decizia Guvernului României de a constitui Fondul Român pentru Investiţii ca fond suveran de dezvoltare şi investiţii.  
 aboneaza-te
bani romanesti BNR

“Sperăm ca acesta să devină un catalizator important pentru dezvoltarea industriei de private equity (fonduri de investiţii închise cu strategii de achiziţie, de creştere sau mezzanine) şi capital de risc din România. Este încă un pas extrem de important în continuarea celor parcurşi prin adoptarea legislaţiei privind fondurile de investiţii alternative, ce va permite infuzii de capital românesc în economia reală, capital esenţial în acest context socio-economic dificil la nivel mondial”, spun reprezentanţii SEEPEA, citați de Agerpres.

Fondurile de investiţii care se vor putea înfiinţa prin aceste co-participaţii vor constitui acea clasă de investitori pe termen lung în economia românească ce vor asigura fluxurile investiţionale şi strategiile de dezvoltare necesare emancipării economice a ţării şi creşterii competitivităţii.

SEEPEA s-a înființat anul 2005 cu scopul promovării unei pieţe eficiente a investiţiilor private şi a capitalului de risc în beneficiul antreprenorilor, investitorilor şi economiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii